Με επίθεση σε στελέχη του υπουργείου απαντά το “Talos” στο έγγραφο που αποκάλυψε το Candia

Με επίθεση σε υπηρεσιακά στελέχη του υπουργείου Περιβάλλοντος, τα οποία κατηγορεί ότι επιχειρούν να προκαταλάβουν τις δικαστικές αποφάσεις του ανωτάτου ακυρωτικού δικαστηρίου, απάντησαν οι ιδιοκτήτριες εταιρείες του πολυκινηματογράφου και του εμπορικού κέντρου του “Talos”, στο έγγραφο του υπουργείου, το οποίο αποκάλυψε και παρουσίασε το Candianews (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) και (ΕΔΩ). Μετά τη δημοσιοποίηση του εγγράφου, ο κ. Χούμπαυλης και οι συνεργάτες του έστειλαν επιστολή στον υπουργό Παναγιώτη Λαφαζάνη, καταγγέλλοντας σε βάρος τους υπονόμευση.

Ούτε αυτή τη φορά πάντως η συγκεκριμένη εταιρεία του Κωνσταντίνου Χούμπαυλη μάς έκανε την τιμή να μας κάνει αποδέκτες του κειμένου, παρά το γεγονός ότι απαντά στο κείμενο που αποκαλύψαμε (το είχε ξανακάνει και στην προ μηνών ανακοίνωσή της, με την οποία έκανε επίθεση στο Candia, στέλνοντας την ανακοίνωση παντού, πλην ημών! – δείτε εδώ). Για λόγους δεοντολογίας, δημοσιεύουμε την ανακοίνωση – παρότι, επαναλαμβάνουμε, δεν μας κοινοποιήθηκε. Το κείμενο δανειζόμαστε από το Cretalive.

Διαβάστε την ανακοίνωση εδώ- TALOS

Σχετικά Άρθρα

2 Thoughts to “Με επίθεση σε στελέχη του υπουργείου απαντά το “Talos” στο έγγραφο που αποκάλυψε το Candia”

  1. Lamousis

    κλασσική μέθοδος του κακώς εννοούμενου επιχειρηματία. πρώτα σας πάω με το καλό και μετά με το άγριο. τς τς τς τς τς τς!

  2. πολίτης

    Δηλαδή βγαίνει κι από πάνω! Μάλιστα! Αλλά και η δημοτική αρχή…. φοβερή αίσθηση του δικαίου, υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα!

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί