Άνω – κάτω ο Μιχαλολιάκος από τα χαμηλά ποσοστά: «Ινστρούχτορες του ΚΚΕ νόθευσαν τα ψηφοδέλτια της ΧΑ» (Βίντεο)

Σε δεινή θέση έχει περιέλθει ο αρχηγός της ναζιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, Νίκος Μιχαλολιάκος, εξ’ αιτίας των χαμηλών ποσοστών που απέσπασε το κόμμα του στις ευρωεκλογές της 26 Μαΐου.

Σε μια προσπάθεια να αμβλύνει τις εσωκομματικές αντιδράσεις για το αποτέλεσμα, σε συνέντευξή του τονίζει ότι ήταν λανθασμένη η επιλογή του να στελεχώσει τα ψηφοδέλτια με τον σκληρό πυρήνα της ΧΑ, υποστηρίζοντας ότι στις προσεχείς εθνικές εκλογές τα ψηφοδέλτια θα είναι ανοιχτά.

Ωστόσο στη συνέντευξή του σε εθνικιστικό δίκτυο, μεταξύ άλλων αποκαλεί βλάκες όσους ζητούν αλλαγή ηγεσίας στη ΧΑ, ενώ αναφερόμενος στον Κυριάκο Βελόπουλο, έκανε λόγο για κάποιον που «πουλάει κηραλοιφές δια πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν». Τόνισε μάλιστα ότι το 2015 ο Κ. Βελόπουλος καλούσε τον ίδιο στις εκπομπές του, αμφισβητώντας την… «αντιναζιστική» ρητορεία στην οποία επιδίδεται σήμερα.

Επίσης, ο Μιχαλολιάκος δηλώνει ότι «ο λαός είναι άτιμο πράγμα», σχολιάζοντας το ποσοστό της ΧΑ στις ευρωεκλογές.

Ενδιαφέρον έχει το σημείο όπου κατηγορεί «ιστρούχτορες του ΚΚΕ», αναφερόμενος προφανώς σε εκλογικούς αντιπροσώπους του κόμματος, για «νοθεία» των ψηφοδελτίων της ΧΑ. Μάλιστα, υποστηρίζει ότι «αυτό είναι ένα γεγονός το οποίο θα το αντιμετωπίσουμε στις προσεχείς εκλογές», χωρίς να εξηγεί πιο συγκεκριμένα τον τρόπο.

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα, όπως τα έχει συγκεντρώσει το jailgoldendawn.com:

1) Μιχαλολιάκος: “Βλάκες όσοι ζητάνε αλλαγή ηγεσίας της Χρυσής Αυγής”

2) Μιχαλολιάκος: “Ο λαός είναι άτιμο πράμα”

3) Μιχαλολιάκος: “Λαθος τα κομματικά ψηφοδέλτια, το αναγνωρίσαμε”

4) Μιχαλολιάκος: “Ποτέ σε συνασπισμό κομμάτων η Χρυσή Αυγή”

5) Μιχαλολιάκος: “Νοθεία στις εκλογές από ινστρούχτορες του ΚΚΕ”

Με πληροφορίες από το jailgoldendawn.com




Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί