Βασίλης Λαμπρινός: «θα είμαστε οι νικητές»

Δήλωση του δημάρχου Ηρακλείου, Βασίλη Λαμπρινού, μετά το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των εκλογών:

«Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τις δημότισσες και τους δημότες που τίμησαν με την ψήφο τους την ανεξάρτητη Δύναμη Πολιτών, καθώς και όλους τους πολίτες που μετείχαν στην εκλογική διαδικασία, ό,τι κι αν επέλεξαν. Και τους καλώ να συμμετέχουν εκ νέου την επόμενη Κυριακή. Ευχαριστώ και όλους τους συνυποψηφίους μου για την διατήρηση του πολιτισμένου κλίματος στην προεκλογική περίοδο.  Ευχαριστώ επίσης τους υποψηφίους της Δύναμης Πολιτών για τον έντιμο και καθαρό αγώνα τους και συγχαίρω όλους όσους είχαν το θάρρος να εκτεθούν ως υποψήφιοι σ’ αυτές τις εκλογές.

Είμαστε υπερήφανοι για το υψηλό ποσοστό του συνδυασμού μας, το οποίο μας δίνει την αισιοδοξία ότι και πάλι θα είμαστε οι τελικοί νικητές. Το πετύχαμε χωρίς κανέναν κομματικό ή άλλο μηχανισμό πίσω μας και παρά τον πρωτοφανή πόλεμο που δεχτήκαμε.

Θέλω να ξέρουν οι δημότισσες και οι δημότες μας ότι γνωρίζω τις ανάγκες και τις δυσκολίες της καθημερινότητάς τους στην πόλη και στα χωριά μας κι είμαι εδώ για να δώσουμε λύσεις μαζί. Τις επόμενες μέρες είναι αυτονόητο ότι θα συνομιλήσω και με τους επικεφαλής των υπόλοιπων παρατάξεων, όχι στη βάση κατανομής αξιωμάτων αλλά στη βάση προγραμματικών συγκλίσεων. Στην πλατιά συμμαχία που θα πάει μπροστά το Ηράκλειο δεν περισσεύει κανείς.

Την Κυριακή όλοι μαζί θ’ αποφασίσουμε τι Ηράκλειο θέλουμε»! 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί