Σε Αγία Αικατερίνη και Πόρο ο Βασίλης Λαμπρινός

Θερμή  υποδοχή επεφύλαξαν στον Βασίλη Λαμπρινό και τους υποψηφίους της Δύναμης Πολιτών  οι κάτοικοι της Αγίας Αικατερίνης και του Πόρου, κατά την επίσκεψή τους το απόγευμα της Πέμπτης 24 Μαΐου.

Αρχικά επισκέφθηκε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Αικατερίνης όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο Μηνά Μαυροειδή. Ο κ. Μαυροειδής ευχαρίστησε τον Βασίλη Λαμπρινό για μια σειρά έργων που έγιναν στην περιοχή, όπως:

  • Τον βιοκλιματικό βρεφονηπιακό σταθμό  Αικατερίνης,
  • Το συμπληρωματικό δίκτυο αποχέτευσης,
  • Τις διανοίξεις δρόμων κ
  • Την παραχώρηση έκτασης 5 στρεμμάτων από τον ΟΑΕΔ στον Δήμο Ηρακλείου για την ανέγερση του Αθλητικού και Πολιτιστικού Κέντρου Αγίας Αικατερίνης κ.ά

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος: «η στήριξη του Β. Λαμπρινού στην περιοχή μας ήταν διαρκής σε όλη τη θητεία του, για αυτό άλλωστε τον έχουμε ανακηρύξει επίτιμο μέλος του Συλλόγου. Πλέον τον θεωρούμε Αγιο – Κατερινιώτη»!

Ο Βασίλης Λαμπρινός τόνισε από την πλευρά του: «H συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Αικατερίνης υπήρξε εξαιρετική. Ο Πρόεδρος αποτελεί υπόδειγμα για την κοινωνία του Ηρακλείου και πιστεύω ακράδαντα ότι θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε  Πιστεύουμε ότι θα έχουμε την ευκαιρία να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε και στο μέλλον, διότι έχουμε ακόμα πολλά να κάνουμε».

Στην συνέχεια επισκέφθηκε τον Πόρο, όπου συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής και με τον πρόεδρο του Αθλητικού Ομίλου Πόρου.  Και εκεί η υποδοχή ήταν θερμή και ο Βασίλης Λαμπρινός αναγνώρισε την αξία του ρόλου του Α.Ο.Π. για την νεολαία του περιοχής και συνεχάρη τον πρόεδρο και όλους τους εμπλεκόμενους για την προσπάθεια τους.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί