Ο Β. Λαμπρινός στο Λιμεναρχείο και το Αστυνομικό Μέγαρο

Το Λιμεναρχείο Ηρακλείου και το Αστυνομικό Μέγαρο επισκέφθηκε ο Βασίλης Λαμπρινός, συνοδευόμενος από υποψηφίους της Δύναμης Πολιτών.

Αρχικά ο κ.Λαμπρινός πήγε το Λιμεναρχείο όπου τον υποδέχθηκε ο Λιμενάρχης Ηρακλείου Αντιπλοίαρχος (ΛΣ) Ευθύμιος Δουβής, ο οποίος  αναφέρθηκε στην εξαιρετική συνεργασία που υπάρχει με τον Δήμο Ηρακλείου σε μια σειρά θεμάτων.

Εν συνεχεία ο Βασίλης Λαμπρινός επισκέφθηκε το Αστυνομικό Μέγαρο και συναντήθηκε με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηρακλείου Νίκο Σπυριδάκη.

Η συζήτηση έγινε επίσης σε πολύ καλό κλίμα και το ραντεβού ανανεώθηκε για το άμεσο μέλλον, προκειμένου να συζητηθούν όλα τα εκκρεμή ζητήματα που αφορούν στην μεταξύ τους συνεργασία.

«Το Ηράκλειο, χάρις και στους άνδρες του Λιμενικού και της Αστυνομίας, και των άλλων σωμάτων ασφαλείας, που επιτελούν το άριστα το καθήκον τους υπό δύσκολες συνθήκες, είναι μια ασφαλής  πόλη. Κάτι που αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα τουριστικά πλεονεκτήματά του. Οφείλουμε να το διαφυλάξουμε και να επενδύσουμε σε αυτό. Εμείς ως Δήμος Ηρακλείου θα είμαστε πάντα στο πλευρό και του Λιμενικού και της ΕΛ.ΑΣ. σε οτιδήποτε χρειαστούν».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί