Με fake news και «νόμο και τάξη» κλείνει την προεκλογική εκστρατεία του ο Κ. Μητσοτάκης (Βίντεο)

Παρά την έντονη κριτική που δέχεται ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το πολιτικό πρόγραμμα του κόμματός του αλλά και τα καταιγιστικά ερωτήματα σχετικά με τις θέσεις του για τη σειρά θετικών μέτρων που έχει προωθήσει πρόσφατα η κυβέρνηση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα, επισκεπτόμενος το εκλογικό κέντρο του Νίκου Ταχιάου προτίμησε να επικεντρωθεί, για άλλη μια φορά, στο δόγμα «νόμος και τάξη».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα και με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο κ. Μητσοτάκης σε ομιλία που απηύθυνε στο προεκλογικό κέντρο του «γαλάζιου» υποψηφίου για τον Δήμο της Θεσσαλονίκης έκανε λόγο για μηδενική ανοχή στην εγκληματικότητα που έχει κυριεύσει την πόλη της Θεσσαλονίκης, με προεξάρχον φαινόμενο τους «κουκουλοφόρους των Πανεπιστημίων». «Θα επαναφέρουμε νόμο και τάξη στη χώρα», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, αναφερόμενος για άλλη μια φορά σε «εικόνα μουσαμάδων» που έχει αποκτήσει η πόλη, δεν απέφυγε για άλλη μια φορά να χρησιμοποιήσει μπαγιάτικα fake news σχετικά με την προ μηνών επιθεώρηση των έργων στο μετρό της Θεσσαλονίκης από τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών, Χρήστο Σπίρτζη,. Αποσιωπόντας έτσι το γεγονός της κατάστασης εγκατάλειψης που έδειχναν τα έργα το 2015, πριν την επανεκκίνηση τους μέσω των σχετικών ενεργειών του υπουργείου.

Παρόλα αυτά, τα ερωτήματα προς τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με τη συνολικότερη στάση του απέναντι σε μέτρα που ευνοούν την κοινωνική πλειοψηφία και έχουν ανακοινωθεί τόσο μετά την έξοδο της χώρας από την αυστηρή επιτροπεία, όσο και πρόσφατα από τον πρωθυπουργό, παραμένουν.

«Ο κ. Μητσοτάκης δεν απαντά ή φοβάται να απαντήσει αν θα διατηρήσει αυτά τα μέτρα ή προτίθεται να τα πάρει πίσω», είπε σήμερα η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Ελευθερία Χατζηγεωργίου, κατηγορώντας την αντιπολίτευση ότι δεν μπαίνει σε διάλογο ουσίας. Ενώ από τη μεριά του ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, έκανε λόγο για ξεκάθαρα διλήμματα που διέπουν αυτές τις εκλογές και πως αυτά έχουν να κάνουν με μια κοινωνικά ευαίσθητη πολιτική, την υποστήριξη του κοινωνικού κράτους, τη μάχη για τις ελευθερίες και τα δικαιώματα, τη δίκαιη ανάπτυξη, το μέλλον της Ευρώπης, καθώς και ένα κοινωνικά υπεύθυνο επιχειρηματικό μοντέλο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί