Γερμανός μετέφερε αεροπορικώς μεγάλη ποσότητα ηρωίνης στην Ελλάδα

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 76χρονος Γερμανός, για εισαγωγή στην Ελληνική Επικράτεια ποσότητας ηρωίνης.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, στο πλαίσιο στοχευόμενων ελέγχων, για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική Επικράτεια από χώρες της Αφρικής, εντόπισαν και συνέλαβαν τον ηλικιωμένο, ο οποίος αφίχθη αεροπορικώς στη χώρα μας, προερχόμενος από το Γιοχάνεσμπουργκ Νοτίου Αφρικής μέσω Ντουμπάι.

Συγκεκριμένα, ο 76χρονος μετέφερε ποσότητα ηρωίνης, βάρους 4.270 γραμμαρίων, μέσα σε τέσσερις αυτοσχέδιες συσκευασίες, οι οποίες βρίσκονταν επιμελώς κρυμμένες στα τοιχώματα της αποσκευής του.

Επίσης κατασχέθηκαν τα χρηματικά ποσά των 450 ευρώ και 70 δολαρίων Η.Π.Α. Η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί ο προορισμός του πακέτου των ναρκωτικών και αν ο ηλικιωμένος «στρατολογήθηκε» από διεθνές κύκλωμα. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί