Εκδήλωση της ΚΝΕ στον Καράβολα

Ανακοίνωση σχετικά με την εκδήλωση που πραγματοποιήσε στον Καράβολα εξέδωσε η ΚΝΕ.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωσή της αναφέρει:

Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση οργάνωσαν οι Τομεακές οργανώσεις Ηρακλείου της ΚΝΕ στον όμορφο χώρο του Καράβολα στο Ηράκλειο, δίπλα στη θάλασσα.
Πλήθος νέων που παρεβρέθηκαν, μαθητές, φοιτητές, νέοι εργαζόμενοι, συζήτησαν μπροστά στις επικείμενες εκλογές στις 26 Μάη.
Στην συζήτηση συμμετείχαν ο Βάγιας Βάγιας ,μέλος του Κ.Σ. της ΚΝΕ και Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την Λαική Συσπείρωση, ο Θεοδωρής Βέλιος , γραμματέας της Τ.Ο. ΤΕΙ Ηρακλείου της ΚΝΕ και η Ελισάνθη Κωστοπούλου, γραμματέας της Τ.Ο. ΑΕΙ Ηρακλείου της ΚΝΕ.

Η συζήτηση ξεκίνησε με ένα σύντομο καλοσώρισμα και στη συνέχεια απαντήθηκαν ερωτήσεις που είχαν συγκεντρώσει οι οργανώσεις τις ΚΝΕ αλλά και που πραγματοποιήθηκαν από τους παρευρισκόμενους.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Σάββας Βασιλειάδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κόμματος.

Στην παρέμβασή του τόνισε ότι η νεολαία πρέπει να κάνει κριτήριο ψήφου τη ζωή της, την πείρα που έχει, από το που οδήγησε η πολιτική της ΕΕ και των κομμάτων που τη στηρίζουν, την ζωή και τα δικαιώματα της. Επίσης ξεκαθάρισε ποιό είναι το πραγματικό διακυβεύμα  των εκλογών αυτών, καλώντας ταυτόχρονα και τους νέους να μην την πατήσουν στις παγίδες που στήνει ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ, να σηκώσουν το κεφάλι διεκδικώντας τις σύγχρονες ανάγκες τους και να μην δεχτούν τη λογική του μικρότερου κακού που μας οδήγησε συνεχώς σε μεγαλύτερα. Τέλος αναφέρθηκε στον ίδιο το χαρακτήρα της ΕΕ και τη πείρα που έχουν οι νέοι από την υλοποίηση των κατευθύνσεων της, στην εκπαίδευση αλλά και τα εργασιακά, αναδεικνύοντας και την προσπάθεια που κάνει το ΚΚΕ σε πανευρωπαϊκό επίπεδο για να ενταθεί η πάλη για τις σύγχρονες ανάγκες μας, για μια άλλη κοινωνία, για μια άλλη Ευρώπη του Σοσιαλισμού.

Τέλος, ακολούθησε συναυλία από νεανικό συγκρότημα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί