Πάνω από 70 αθλητές στην παγκρήτια συνάντηση πάλης στην άμμο του Α.Σ. «ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.»

Σε μία εκδήλωση άνευ προηγουμένου εξελίχθηκε η φετινή Παγκρήτια Συνάντηση Πάλης στην Άμμο που διοργάνωσε ο Α.Σ. «ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.» χθες 22 Μαϊου 2019 στο Havana Beach Bar υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού Ηρακλείου και του ΔΟΠΑΦΜΑΗ.

Πάνω από εβδομήντα (70) παλαιστές, μικροί και μεγάλοι, Αμερικάνοι, Αργεντίνοι και Έλληνες, έδωσαν εντυπωσιακές μάχες στους αγώνες που έλαβαν μέρος, απολαμβάνοντας το «ευ αγωνίζεσθαι», πανηγυρίζοντας τις νίκες τους και διασκεδάζοντας τις ήττες τους.

Ο Α.Σ. «ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.» ευχαριστεί θερμά τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Ηρακλείου κ.Κωνσταντίνο Βαρδαβά για την στήριξη και την συνεργασία, τον υποψήφιο Δήμαρχο Μαλεβιζίου κ.Σπύρο Καλλέργη –ο άνθρωπος που εδραίωσε το άθλημα της Πάλης στην πόλη μας-  για την παρουσία του στην εκδήλωση, τον Έλληνα Παγκόσμιο Πρωταθλητή Γιάννη Καργιωτάκη για την συμμετοχή του, τον καθηγητή φυσικής αγωγής και προπονητή Πάλης κ.Αμπατζή Βασίλη, καθώς και τον πρώην Ηρακλειώτη αθλητή κ.Φραγκουλάκη Μιχάλη για την διαιτησία, τον πρώην αθλητή του παλαιστικού συλλόγου Αλμυρός Αγ. Νικολάου κ.Τζιοβάνι Αλέξη για την γραμματειακή υποστήριξη, τους ιδιοκτήτες του Havana Beach Bar κα.Άντυ και κ.Αλέξανδρο Καμπουράκη, καθώς και τον υπεύθυνο χώρου κ.Αντώνη Μαυρογιάννη για την φιλοξενία και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αθλητές, στους προπονητές και στους συνοδούς τόσο της ξένης αποστολής από το αθλητικό καμπ του Παγκόσμιου Πρωταθλητή George Kalchev, όσο και των Ελλήνων συμμετεχόντων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί