Μέχρι και η Σία Κοσιώνη έβαλε τον Άδωνη που ούρλιαζε στη θέση του! (Βίντεο)

Στιγμές απείρου κάλλους εξελίχθηκαν χθες στο πάνελ του ΣΚΑΪ με πρωταγωνιστή τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, ακροδεξιό Άδωνη Γεωργιάδη που -εμμέσως πλην σαφώς παραδέχθηκε- πως το σκάνδαλο Novartis καθορίζει τις συμμαχίες της Νέας Δημοκρατίας.

Αλλά πέρα από τις φωνές του Άδωνη (που έκανε νέο ρεκόρ φωνητικών), η Σία Κοσιώνη (προς τιμήν της) δεν ανέχθηκε τη συμπεριφορά αυτή και τον διόρθωσε εκνευρισμένη πως δεν βάζει η κυβέρνηση τους ανθρώπους στη φυλακή αλλά η Δικαιοσύνη.

Αφορμή όλων ήταν η τοποθέτηση του Κώστα Σκανδαλίδη (ΚΙΝ.ΑΛ.) υπέρ μιας κυβέρνησης εθνικής ενότητας ως «το ιδανικό σενάριο»προσθέτοντας το ερώτημα γιατί δεν κάθονται ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αλέξης Τσίπρας σε ένα τραπέζι.

Τι ήταν και το είπε!

«Μου είναι ακατανόητα αυτά. Ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Λοβέρδος λένε ότι για την υπόθεση Novartis θέλουν να πάνε τους σκευωρούς στην φυλακή. Αν έχουμε συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ, θα πάμε τους σκευωρούς στην φυλακή; Πλάκα μας κάνετε;» είπε ο Άδωνης αποκαλύπτοντας και το πρόβλημά του!

Και εκεί παρεμβαίνει η Σία Κοσιώνη ρωτώντας τον Άδωνη Γεωργιάδη, αν τα κόμματα βάζουν στη φυλακή τους ανθρώπους. Παρά τις φωνές του Άδωνη Γεωργιάδη, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ του υπενθυμίζει πως η Δικαιοσύνη βάζει τους ανθρώπους στη φυλακή και όχι η κυβέρνηση…

«Η υπόθεση Novartis θα καθορίσει την επόμενη μέρα της χώρας;» τον ρώτησε ο κ. Σκανδαλίδης για να λάβει ως απάντηση τα ουρλιαχτά του Άδωνι «Ασφαλώς και ναι. Πήγαν να μας κλείσουν φυλακή με ψέματα και δεν θα καθορίσει; Ασφαλώς και ναι είναι η απάντηση».

«Κυβέρνηση που δεν θα κλείσει φυλακή τους σκευωρούς δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Τελειωμένα πράγματα» είπε ο Άδωνις μαινόμενος στο ΣΚΑΙ.

«Άστην Δικαιοσύνη. Θα πάει ο υπουργός που το έστησε Ειδικό Δικαστήριο;» συνέχισε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. αποκαλύπτοντας το προσωπικό μένος και το ρεβανσιστικό σχέδιο για ειδικά δικαστήρια.

Εκεί ο κ. Σκανδαλίδης παρενέβη φέρνοντας ως παράδειγμα τα όσα έγιναν το 1989 και πρόσθεσε: «Εγώ την εκδικητική σκανδαλολογία δεν την αποδέχομαι».

Δείτε το βίντεο με τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνη Γεωργιάδη να χάνει εντελώς την ψυχραιμία του:

documentonews.gr


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί