Η νέα επική γκάφα Μητσοτάκη και το τρολάρισμα από τον Αλέξη Τσίπρα (βίντεο)

Ο… γεννημένος γκαφατζης, Κυριάκος Μητσπτάκης, φαίνεται ότι πλέον δεν κρατιέται με τίποτα! Αφού κι ο ίδιος ομολογεί ότι θα χάσει τις εκλογές την Κυριακή με σκορ 1-0, πώς να μην τον πιστέψουμε τον άνθρωπο;

Μία από τις ειδήσεις της ημέρας ήταν η νέα γκάφα του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος ανέφερε σε συνέντευξη ότι: «Μετά την Κυριακή το Τσίπρας – Μητσοτάκης θα γράφει κάποιο σκορ. Εκτιμώ ότι θα γράφει 1-0».

Την επική αυτή ατάκα του προέδρου της ΝΔ δεν άφησε να πέσει κάτω ο Έλληνας πρωθυπουργός, καθώς κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Θεσσαλονίκη σχολίασε:

«Όμως τις τελευταίες μέρες τους ξεφεύγουν κάθε τόσο οι σκληρές τους αλήθειες, με πρώτο μαρτυριάρη τον αρχηγό τους. Όταν δεν μαρτυρά ότι την επόμενη Κυριακή θα χάνει 1-0, μαρτυρά το βαθιά αντιλαϊκό πρόγραμμα του, μιλώντας για εργασιακή βαρβαρότητα, κατάργηση του οχτάωρου, εφταήμερο δουλειάς, κατάργηση της 13η σύνταξης και όλων των θετικών μέτρων. Κατεδάφιση του κοινωνικού κράτους και των κοινωνικών επιδομάτων», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί