Παραμονή στη Super League για τον ΟΦΗ μετά από αγώνα-θρίλερ με τον Πλατανιά

Ο ΟΦΗ μπορεί να… έβγαλε την ψυχή στον κόσμο του, ωστόσο κατάφερε να σώσει την κατηγορία κερδίζοντας τον Πλατανιά με 3-2 και πλέον η νέα εποχή είναι έτοιμη να ανατέλλει.

Όλα ξεκίνησαν ονειρικά για τον ΟΦΗ αφού κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 10ο λεπτό, με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νέιρα, που είχε κερδίσει ο Σάσι!

Ο ΟΦΗ δεν έδειξε καλά στοιχεία και έπαιζε με την φωτιά για να δεχτεί το γκολ, όπου τελικά το δέχτηκε στο 42ο λεπτό με τον Τσαμπούρη μετά από αδράνεια στην άμυνα.

Στην επανάληψη ο Βέρα ανακάτεψε την τράπουλα έκανε τις αλλαγές γρήγορα και κατάφερε να πετύχει το γκολ με τον Γιακουμάκη στο 69ο λεπτό, ο οποίος “κρέμασε” την ομάδα αφού έβγαλε την φανέλα του και δέχτηκε την κόκκινη!

Οι αριθμητικές ισορροπίες ήρθαν στα ίσα όταν αποβλήθηκε ο Μποσέτι για τον Πλατανιά! Ο ΟΦΗ μετά το γκολ του κλείστηκε πίσω και δέχτηκε γκολ “μαχαιριά”στο 92ο λεπτό με τον Παπουτσάκη.

Το φινάλε ήταν δραματικό με τον ΟΦΗ να πετυχαίνει το γκολ στο 96ο λεπτό με τον Ναμπί να κάνει απευθείας το φάουλ που κέρδισε και έτσι ο ΟΦΗ έμεινε στην Super League!

gentikoule.gr, Φωτογραφίες: Image Services

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί