Βρώμικα κόλπα για μια ψήφο, στις εκλογές του δήμου Ηρακλείου…

Πριν από λίγες ημέρες οι άνθρωποι που ήταν στο εκλογικό κέντρο του Ηλία Λυγερού αντιμετώπισαν με πραγματική έκπληξη και αμηχανία το ερώτημα ενός περαστικού πολίτη: “εδώ είναι που δίνουν τα λεφτά”;

Ποια λεφτά; Τους έδωσε αμέσως την απάντηση: “μα για να ψηφίσω”!

“Τον Λυγερό να τον ψηφίσετε αν σας πείσει, γιατί δεν πληρώνει, κύριε”, ήταν η απάντηση των ανθρώπων του εκλογικού κέντρου.

Α, του Λυγερού είναι εδώ; Και του… (σ.σ. είπε όνομα!) το κέντρο που είναι; Μου είπαν εκεί να πάω να πάρω λεφτά”!

Θα πείτε, αυτό το περιστατικό δε λέει πολλά. Ή ίσως, θα πείτε, λέει τα πάντα…

Διαβάστε όμως και το παρακάτω για να διαπιστώσετε ότι πλέον ο νους μας πρέπει να πηγαίνει παντού: Σήμερα το πρωί επισκέφτηκε την Αγία Τριάδα, μαζί με υποψηφίους του, ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου, Γιάννης Κουράκης. Πήγε λοιπόν και στο ΚΗΦΗ, το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων, στην οδό Παλμέτη. Όλη όμως η συνοδεία δεν αποτελείτο μόνο από υποψήφιους, αλλά και από… κομμώτριες!

Όπως ανακοινώθηκε στους ανθρώπους που βρίσκονταν εκεί, η ομάδα των κομμωτριών θα φρόντιζε την κόμη των μελών του ΚΗΦΗ δωρεάν, ως μια προσφορά από τον συνδυασμό του κ. Κουράκη!

Κι επειδή ούτε πλάκα είναι το περιστατικό, ούτε απλά για γέλια, προφανώς αποτελεί καραμπινάτη υπόθεση εξαγοράς ψήφου! Κι αν το “ανοίξουμε” κάπως το θέμα, η απορία που μπορεί να διατυπωθεί είναι, άραγε υπάρχουν οι “ανταλλαγές” ψήφων γίνονται και με άλλους τρόπους, πέραν από τα… δωρεάν κουρέματα;

Είναι βρώμικα κόλπα αυτά… Απλά…

Candiot

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί