Έπιασαν δουλειά οι «φωτοσοπάδες» στην Πειραιώς: Διπλασίασαν τον κόσμο στην ομιλία Μητσοτάκη στα Χανιά! (Φωτο)

Ομιλία στα Χανιά πραγματοποίησε χθες Κυριακή 19 Μαΐου ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας του.

Δείτε: Τρεις και ο… Κυριάκος στη συγκέντρωση της ΝΔ στα Χανιά (Φώτο)

Κυριάκος στα Χανιά- ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο, σημειώσατε 2! (φωτο)

Το… θαύμα του φώτοσοπ

Ο αρχηγός της ΝΔ μίλησε μπροστά σε ομολογουμένως λιγοστούς Κρητικούς, όπως καταδεικνύουν και οι πανοραμικές φωτογραφίες. Ομολογουμένως; Όχι, αφού στη Νέα Δημοκρατία δούλεψε καλά το φώτοσοπ και στην κυριολεξία έκανε θαύματα.

Στην παρακάτω φωτογραφία, που κυκλοφόρησε στα social media, φαίνεται πως όταν θες να ξεγελάσεις τον κόσμο, η τεχνολογία είναι ο καλύτερος φίλος σου. Έπιασαν δουλειά οι «φωτοσοπάδες» στην Πειραιώς και η συγκέντρωση της ΝΔ στα Χανιά φάνηκε σαν να… ευλογήθηκε και να διπλασιάστηκε με… θαύμα.

Το θέμα είναι να μην εκτίθεσαι, γιατί ο κόσμος δεν είναι χαζός και να μην υποτιμάς τη νοημοσύνη του, γιατί θα σου γυρίσει την πλάτη. Κάτι που έχει καταλάβει ήδη ο Κυριάκος Μητσοτάκης και αναμένεται να το εμπεδώσει σε λίγες μέρες…

Δείτε στην παρακάτω φωτογραφία τη… συσπείρωση των νεοδημοκρατών, πριν και μετά το φώτοσοπ.

«Άκυρο» σε Κυριάκο από πολίτες (Βίντεο)

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζουν οι πολιτικοί τις περιοδείες του μία εβδομάδα πριν τις ευρωεκλογές, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ο κόσμος τους υποδέχεται όλους με ενθουσιασμό, όπως συνειδητοποίησε από πρώτο χέρι ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητοστάκης.

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσέγγισε δύο κυρίους σε μία καφετέρια, αλλά δεν πήρε κάποια ανταπόκριση, καθώς ο ένας δεν του έδωσε σημασία, ενώ ο άλλος δεν έδειξε διάθεση να χαιρετήσει τον πρόεδρο της ΝΔ.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Νέα Σελίδα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί