Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η Όλγα Γεροβασίλη

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη λόγω της χθεσινής αναπαραγωγής της ευθείας προσωπικής επίθεσης που δέχτηκε από τη Ν.Δ. Η αξιωματική αντιπολίτευση σε ανακοίνωσή της για το θέμα της Υγείας ανέφερε ότι η Ό. Γεροβασίλη έκανε “χρυσές δουλειές με το ιδιωτικό ακτινοδιαγνωστικό ιατρείο που διατηρεί στην Άρτα”.

Μιλώντας χθες στην ΕΡΤ κατηγόρησε τον Κ. Μητσοτάκη για “χιοποίηση της πολιτικής ζωής” και “χυδαιότητα και πολιτική των fake news”. Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη οδηγήθηκε στην απόφασή της να προσφύγει στη Δικαιοσύνη από το γεγονός ότι, παρά την απάντηση που είχε δώσει χθες, κάποιοι δημοσιογράφοι αναπαρήγαγαν χθες την αναφορά της Ν.Δ. στο πρόσωπό της, την οποία θεωρεί προσβολή για την προσωπική της υπόληψη.

“Σε όσους επιμένουν στη συκοφαντία και τη λάσπη την απάντηση θα δώσει η Δικαιοσύνη” έγραψε στο Twitter. Όπως αναφέρουν πληροφορίες του ΑΠΕ, η προσφυγή της υπουργού, την οποία επεξεργάζεται το νομικό επιτελείο της, θα στρέφεται εναντίον δημοσιογράφων και πολιτικών προσώπων που επιμένουν σε αυτή την αναφορά.

“Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν κ. Μητσοτάκη, καμιά Ν.Δ. και κανέναν κ. Πορτοσάλτε να με προσβάλει προσωπικώς. Τα ράμματα για τη γούνα τους είναι πολλά” είπε χαρακτηριστικά στην ΕΡΤ.

Αναφερόμενη στο επίδικο η υπουργός ανέφερε ότι το νοσοκομείο της Άρτας, περιοχή όπου η ίδια συμμετείχε σε ιδιωτικό ιατρείο εδώ και 25 χρόνια ως γιατρός, έχει αξονικό τομογράφο από το 1994. Επισήμανε δε ότι επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δεν έμεινε ούτε μέρα χωρίς το συγκεκριμένο μηχάνημα, πλην μίας βλάβης και για λίγο διάστημα που απαιτήθηκε για την αντικατάσταση του τομογράφου με καινούργιο, με πρωτοβουλία του υπουργείου Υγείας, πριν από ενάμιση χρόνο.

Η υπουργός διευκρίνισε ότι, το διάστημα αυτό, το εργαστήριό της δεν είχε καν αξονικό τομογράφο, ενώ και η ΠΟΕΔΗΝ είχε καταγγείλει ότι δεν είχε η πόλη τομογράφο, με αποτέλεσμα να αναγκάζονται οι πολίτες να μεταβαίνουν σε άλλες πόλεις για την εξέταση.

Τόνισε ακόμη ότι έχει μεταφέρει τις μετοχές της στο ιατρείο λόγω ασυμβίβαστου και υπογράμμισε ότι η Ν.Δ. πανικοβλήθηκε από την τεράστια εκδήλωση υποδοχής του πρωθυπουργού στην Άρτα.

Για “ψευδέστατη πληροφορία, που υποτιμά τη νοημοσύνη των πολιτών και προσβάλλει αδιακρίτως και με εξαιρετικά βάναυσο τρόπο το σύνολο των εργαζομένων στο νοσοκομείο” κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του νοσοκομείου Άρτας.


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί