«Μήνυμα νίκης των προοδευτικών δυνάμεων στις ευρωεκλογές από τις περιοδείες στο Ηράκλειο»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου, σχετικά με τις περιοδείες που πραγματοποίησε στην πόλη του Ηρακλείου κλιμάκιο μελών της Προοδευτικής Συμμαχίας και της Ν.Ε. Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Το αποτρόπαιο, βάρβαρο και αντιλαϊκό πρόσωπο του νεοφιλελευθερισμού που πρεσβεύει στην πιο ακραία μορφή του η σημερινή ηγεσία της ΝΔ αποκαλύπτεται τις τελευταίες μέρες, με τον πλέον κυνικό τρόπο. Από τη μία λένε όχι στη 13ης σύνταξη, στο δώρο Χριστουγέννων,  στα εργασιακά δικαιώματα ενώ την ίδια στιγμή εξαγγέλλουν εκχώρηση των δημοσίων νοσοκομείων σε ιδιώτες και απειλούν με επταήμερη εργασία και συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα τους εργαζομένους.

Η ΝΔ θεωρεί ότι τα παιδιά από το Περιστέρι γίνονται ψυκτικοί ενώ οι γόνοι των εύπορων προαστίων επιστήμονες. Αυτή είναι η βαθιά ριζωμένη αντίληψη και νοοτροπία τους. Αυτή την Ελλάδα θέλουν. Την Ελλάδα των ολίγων, των ελίτ σε βάρος των πολλών.

Η Ελλάδα όμως που βρήκε ξανά την περπατησιά της και όρθωσε ξανά το ανάστημα της μετά τα δύσκολα χρόνια, δεν ήταν δημιούργημα της αριστοκρατίας και των ελίτ. Η Ελλάδα της δημιουργίας, της αξιοπρέπειας, της προόδου, του μόχθου, της εργασίας, που στέκεται όρθια και δείχνει το δρόμο για μια Ευρώπη που χτίζει γέφυρες, είναι δημιούργημα του λαού της.

Οι επικείμενες ευρωεκλογές θα στείλουν ξεκάθαρο μήνυμα νίκης και θα ματαιώσουν τα σχέδια της ΝΔ να γυρίσει την Ελλάδα πίσω στα χρόνια της διαπλοκής, της χρεωκοπίας, του πελατειακού κράτους, των ολίγων.

Μήνυμα νίκης των προοδευτικών δυνάμεων στις ευρωεκλογές της 26ης του Μάη μετέφερε στις περιοδείες που πραγματοποίησε στην πόλη του Ηρακλείου κλιμάκιο μελών της Προοδευτικής Συμμαχίας και της Ν.Ε. Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε όλες τις επισκέψεις σε χώρους δουλειάς και δημόσιους χώρους το κλιμάκιο έτυχε ιδιαίτερα θερμής ανταπόκρισης από τους πολίτες και εισέπραξε κλίμα αισιοδοξίας για το αποτέλεσμα της εκλογικής μάχης.

Οι περιοδείες ξεκίνησαν από τις περιοχές των Πατελών και Δειλινών, ενώ πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις στα γραφεία του ΟΑΕΔ και της ΔΟΥ Ηρακλείου.

Τα μέλη του κλιμακίου επισκέφτηκαν το πρωί της Τετάρτης το κατάστημα του ΙΚΑ Ηρακλείου όπου συζήτησαν με τους ασφαλισμένους και τους εργαζόμενους στον ασφαλιστικό φορέα. Στη συνέχεια επισκέφτηκαν το ΠΑΓΝΗ όπου συναντήθηκαν με γιατρούς, νοσηλευτές και συνομίλησαν με ασθενείς και πολίτες που βρίσκονταν στο νοσοκομείο.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας μέλη της Προοδευτικής Συμμαχίας περιόδευσαν στην περιοχή της Ν. Αλικαρνασσού, όπου συνομίλησαν με κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής.

Οι περιοδείες θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες στην πόλη του Ηρακλείου αλλά και στην περιφέρεια του νομού. Το Σάββατο έχουν προγραμματιστεί εξορμήσεις κλιμακίων της Προοδευτικής Συμμαχίας στο Καστέλι, το Αρκαλοχώρι, τη Βιάννο, την Αγία Βαρβάρα, τις Μοίρες και το Τυμπάκι.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί