Επίσκεψη Κουράκη σε υπηρεσίες του Λιμένα Ηρακλείου

Τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου, το Κεντρικό Λιμεναρχείο και το Τελωνείο  επισκέφθηκε σήμερα ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «ΗΡΑΚΛΕΙΟ 3.7.5» κ. Γιάννης Κουράκης.

Συνοδευόμενος από υποψηφίους συμβούλους, συναντήθηκε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΛΗ κ. Απόλλων Φιλιππή, τον Λιμενάρχη Ηρακλείου κ. Ευθύμιο Δουβή, τον Διευθυντή του Τελωνείου Ηρακλείου κ. Γιώργο Αντωνάκη, με τους προϊσταμένους και το προσωπικό των νευραλγικών αυτών υπηρεσιών και ενημερώθηκε για τη λειτουργία τους.

Ο κ. Κουράκης, ανέφερε ότι  οι τομείς που συνδέονται με το θαλάσσιο περιβάλλον προσφέρουν ευκαιρίες προώθησης της καινοτομίας, της αειφόρου ανάπτυξης και της απασχόλησης. Θέτουμε σε προτεραιότητα την αναπτυξιακή  αυτή προοπτική και αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες, προς την κατεύθυνση υλοποίησης κάθε εφικτού στόχου».

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης παρουσίασε τέσσερις καταρχήν οι  προτεραιότητες:

  • Δημιουργία σύγχρονης Μαρίνας
  • Παραχώρηση εκμετάλλευσης της χερσαίας ζώνης Λιμένα
  • Προώθηση μέσω κινήτρων για την περαιτέρω ανάπτυξη του  θαλάσσιου τουρισμού (κρουαζιέρας, αλιευτικού, καταδυτικού, αθλητικού κλπ)
  • Ενεργότερη συμμετοχή του Δήμου στο Master Plan του Λιμανιού, μέσα από συνέργειες με τον ΟΛΗ Α.Ε και τους γειτνιάζοντες Δήμους,  επ΄ ωφελεία όλων των δημοτών της πόλη μας.

Mε λιμενεργάτες και λεμβούχους Παράλληλα ο κ. Κουράκης  συναντήθηκε με τον Σύνδεσμο Λιμενεργατών με Πρόεδρο τον κ. Φώντα Σφακιανάκη και τον ΣύνδεσμοΛεμβούχων Αποσκευοφόρων με Πρόεδρο τον κ. ΓιώργοΤαμπακάκη όπου με προσοχή άκουσε τα προβλήματα, διαβεβαιώνοντας τους εργαζόμενους για την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη στη προσπάθεια εξεύρεσης λύσεων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί