ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ θεωρεί ότι οι δήμοι και οι περιφέρειες είναι κομματικά τσιφλίκια και φέουδα

«Οι δηλώσεις του κ. Αυγενάκη είναι αποκαλυπτικές, για την αντίληψη της ΝΔ  για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Θεωρούν τις Περιφέρειες και τους Δήμους ως κομματικά τσιφλίκια και φέουδα», τονίζει στην απάντησή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας:

«Η Αριστερά και ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν αποδείξει, εδώ και δεκαετίες, ότι σέβονται τις δημοκρατικές διεργασίες των τοπικών κοινωνιών, τις κατά τόπους προγραμματικές συγκλίσεις και συνεργασίες. Η μεγάλη τομή της θέσπισης της απλής αναλογικής στις εκλογές της Αυτοδιοίκησης, είναι αδιάψευστος μάρτυρας». 

Η δήλωση Αυγενάκη

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο Λ. Αυγενάκης είχε εκδώσει ανακοίνωση στην οποία υποστήριζε ότι «δεν έχει προηγούμενο κυβερνών κόμμα να εκφράζει δημοσίως τη στήριξή του σε δεκάδες υποψηφίους δημάρχους στην Ελλάδα και εκείνοι να απαντούν “απεταξάμην” και “μακριά από μας”», και ότι «οι αλλεπάλληλες ανακοινώσεις αναρίθμητων Δημάρχων ανά τη χώρα που δηλώνουν ότι δεν θέλουν να έχουν καμία απολύτως σχέση με το ΣΥΡΙΖΑ είναι άλλη μια βροντερή ένδειξη της επερχόμενης ήττας του και της μεγάλης πολιτικής αλλαγής που έρχεται στη χώρα».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί