Η απάντηση της ΔΕΥΑΗ για τον σπασμένο αγωγό και τα προβλήματα στην υδροδότηση

Πέντε ημέρες μετά το θέμα που έφερε στο φως το Candia doc, μετά από καταγγελίες κατοίκων, σχετικά με τα σοβαρά προβλήματα με την υδροδότηση που αντιμετώπισαν σε περιοχές του Ηρακλείου, ενώ την ίδια ώρα αγωγός έσπασε στην περιοχή των Καμινίων, η ΔΕΥΑΗ σήμερα έστειλε επιστολή για να απαντήσει.

Δείτε: Σπασμένος αγωγός τρέχει ασταμάτητα, ενώ περιοχές του Ηρακλείου δεν έχουν σταλιά νερό! – Ανύπαρκτη η ΔΕΥΑΗ

Στην επιστολή της αναφέρεται αναλυτικά:

Σε συνέχεια ανάρτησης στην ιστοσελίδα σας στις 08-05-2019 με τίτλο ‘’Σπασμένος αγωγός τρέχει ασταμάτητα , ενώ περιοχές του Ηρακλείου δεν έχουν σταλιά νερό! Ανύπαρκτη η ΔΕΥΑΗ’’  επισημαίνουμε τα παρακάτω:

Το τηλεφωνικό   κέντρο της Επιχείρησης ενημερώθηκε για την ζημία στις 06-05-2019 και η ζημία επισκευάστηκε στις 08-05-2019.

Η ΔΕΥΑΗ παρά την γνωστή σ’ όλους σοβαρή έλλειψη προσωπικού , επισκευάζει καθημερινά πλήθος ζημιών , κατασκευάζει αντιπλημμυρικά έργα (οδός Ηρακλή) , μελετά και επιβλέπει πλήθος έργων (αντιπλημμυρικά , νέα δίκτυα υδροδότησης , συντηρεί εκατοντάδες χ.λ.μ. αγωγών αποχέτευσης και ομβρίων , φροντίζει για την λειτουργία και συντήρηση αρκετών μικρών και μεγάλων εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων κ.λ.π.)

Άρα ο περί ‘’Ανυπαρξίας της ΔΕΥΑΗ’’ ισχυρισμός σας διαψεύδεται καθημερινά.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί