Αλ. Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Πιστεύετε ότι θα κερδίσετε παριστάνοντας τον Στεφ. Χίο της πολιτικής; (Video)

“Εχω συνειδητοποιήσει το βαθύ στρατηγικό και πολιτικό σας αδιέξοδο, δεν περίμενα, όμως, πραγματικά, ότι θα φτάνατε εδώ στο Κοινοβούλιο να παριστάνετε τον Στέφανο Χίο της πολιτικής ζωής του τόπου. Αυτό το κατάντημα δεν το περίμενα ποτέ. Ομως η κατάληξη της κατηφόρας είναι ο πάτος. Τον πιάνετε σήμερα”, είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην αρχή της δευτερολογίας του στη Βουλή.

Δεν περίμενα ότι θα παριστάνετε τον Στέφανο Χίο της πολιτικής ζωής του τόπου. Τον πιάνετε τον πάτο σήμερα είπε ο Πρωθυπουργός απαντώντας στην λάσπη που εκτόξευσε εναντίον του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυρ. Μητσοτάκης.

“Είμαι 11 χρόνια αρχηγός κόμματος, και 4μιση χρόνια Πρωθυπουργός… δεν είμαι απο πολιτική οικογένεια και δεν έγινα ποτέ πλούσιος όπως εσείς είστε από πολιτική οικογένεια που πλούτισε από την πολιτική. Είστε πολύ λίγος για να μιλάτε έτσι…” είπε με φανερά ενοχλημένος ο κ. Τσίπρας για τα ψεύδη και τις προσβολές που ακούστηκαν από τον κ. Μητσοτάκη εναντίον της οικογένειας του.

Αναφορικά με τις ολιγοήμερες διακοπές του πέρσι το καλοκαίρι ο κ. Τσίπρας απάντησε: “Είναι γνωστό σε όλους ότι έχω συνεργάτιδα την κ. Παναγοπούλου εδώ και τρισήμιση χρόνια…. Δεν θρηνούσατε εσείς για το Μάτι… το 15αυγουστο… Είναι γνωστό σε όλους και στο σύστημά σας γιατί το έγραψαν τα μέσα που σας στηρίζουν τέλη Σεπτέμβρη 2018. Δεν χρειάζεται να ξοδεύεστε θα σας έδινα και εγώ φωτογραφίες μου…”

“Μην βάζετε το παρακράτος σας, να κλέψει στιγμές της προσωπικής μου ζωής. Εγώ ότι έχω είναι δημόσιο. Δεν έκρυψα ούτε τις γνωριμίες μου, ούτε τους συνεργάτες μου” είπε ο κ. Τσίπρας και συνέχισε: “Δεν έχω σπίτι μεσοτοιχία με τον Χριστοφοράκο, δεν έχω σπίτι του Βολταίρου στο Παρίσι, δεν  Δεν χρηματοδοτεί τον οικογενειακό μου προϋπολογισμό άγνωστη οφ σορ αγνώστων στοιχείων, που χρηματοδοτεί και το Πρώτο Θέμα. Εγώ δεν έχω κουμπάρο τον κ. Μαρινάκη που έχει 7 εφημερίδες να σας στηρίζουν, θέλει και τηλεοπτικό σταθμό και που διώκεται για ναρκωτικά” 

Αλήθεια, πιστεύετε ότι θα κερδίσετε παριστάνοντας τον Στεφ. Χίο της πολιτικής; ρώτησε τον κ. Μητσοτάκη ο Πρωθυπουργός. “Έχετε μετατρέψει τη Ν.Δ. σε σκανδαλοθηρική εφημερίδα. Έρχεστε στο βήμα της Βουλής και διαβάζεται τα άρθρα των Νέων και του Πρώτου Θέματος.”

Μίλησα για ξαναζεσταμένο φαγητό -όχι για τους νεκρούς όπως παραπληροφορείται- αλλά για την επαναλαμβανόμενη τυμβωρυχία, την προσπάθεια που κάνετε με την χορηγία του ΣΚΑΙ και την στήριξη του κ. Αλαφούζου. Για το ξαναζεσταμένο φαγητό της τυμβωρυχίας με το οποίο, επιχειρείται να αλλάξετε την ατζέντα για να μην συζητάμε για τα σοβαρά.

Πάθατε τάχα, σοκ ηθικής με τον κ. Πολάκη που πριν από 10 μήνες τον στενό σας σύμβουλο τον Ν. Γεωργιάδη που κατηγορείτε για παιδεραστία και μιλάτε… ενώ έχετε και έχουμε μικρά παιδιά…

Ο αρχηγός της Ν.Δ. ξαναπήρε το λόγο για να απαντήσει με νέες ύβρεις…

Ο Πρωθυπουργός αντί τριτολογίας του απάντησε με ένα στίχο του Μανώλη Αναγνωστάκη, “Δεν έφταιγε αυτός… τόσος ήτανε”

Η ΑΥΓΗ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί