120 δόσεις, εσείς; Ναι, αλλά ο Τσίπρας κάνει διακοπές κι ο Πολάκης καπνίζει, εμείς!


Όσο περνά ο καιρός των μνημονίων και η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα εφαρμόζει πλέον τα κοινωνικά μέτρα, τόσο η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη μπαίνει σε υποθέσεις αντιπερισπασμού. Χθες από την Ξάνθη ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν μόνιμα μέτρα ελάφρυνσης των πολλών. Την ίδια ώρα ο γνωστός Πορτοσάλτε κι η ΝΔ κυκλοφορούσαν μια φωτογραφία με τον πρωθυπουργό στο σκάφος του (μακαρίτη ήδη) Περικλή Παναγόπουλου, ισχυριζόμενη ότι ήταν τις ημέρες που καιγόταν το Μάτι. Κι ας ήταν πολύ μετά.
Χθες κατατέθηκε το νομοσχέδιο για τις 120 δόσεις, που αφορά στον μισό πληθυσμό της Ελλάδας, κι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε πρόταση μομφής για τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, επειδή δεν του αρέσουν όσα γράφει στο facebook και, μάλλον, επειδή… καπνίζει!

Μια μέρα πριν, ενώ η κυβέρνηση ανακοίνωνε τις ρυθμίσεις για το νομοσχέδιο των 120 δόσεων, το πλέον σημαντικό για να ανασάνει ο Έλληνας, ο διατεταγμένος Αλέξης Παπαχελάς, έκανε στον ΣΚΑΪ ντοκιμαντέρ την τραγωδία στο “Μάτι”, σκυλεύοντας νεκρούς για να επωφεληθεί εκλογικά ο Κυριάκος, ρίχνοντας φυσικά όλες τις ευθύνες, υπαρκτές και ανύπαρκτες, στη σημερινή κυβέρνηση, κι όχι στην επί δεκαετίες ασυδοσία του κράτους των πελατειακών σχέσεων. Είναι πλέον γνωστό: Μέτρα για το λαό εσείς; Ναι, αλλά καπνίζει ο Πολάκης και ο Τσίπρας έκανε διακοπές σε κότερο! Κι ας ήταν πολύ καιρό μετά!

Candiot

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί