Νέο βίντεο από τη στιγμή του θανάσιμου τραυματισμού του εικονολήπτη στον σαϊτοπόλεμο- Επτά συλλήψεις

Στη δημοσιότητα φέρνει το best-tv.gr ένα νέο βίντεο από τη στιγμή που ο εικονολήπτης πέφτει νεκρός στον σαϊτοπόλεμο της Καλαμάτας. Στο βίντεο καταγράφεται η “τρελή” πορεία της ρουκέτας που χτύπησε τον 53χρονο άνδρα αλλά και τις στιγμές πανικού που επικράτησαν αμέσως μετά.

 

Δείτε:

Νεκρός ο εικονολήπτης που τραυματίστηκε στον σαϊτοπόλεμο της Καλαμάτας

Συγκλονιστικό βίντεο: Ο εικονολήπτης κατέγραψε το θάνατό του στον σαϊτοπόλεμο της Καλαμάτας

 

Πηγή: best-tv.gr

Τραγική ειρωνεία είναι ότι ο ίδιος εικονολήπτης κατέγραψε τον θάνατό του σε ένα άλλο συγκλονιστικό βίντεο. Δείτε περίπου στο 19΄

Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: Facebook, Messinianews.gr

Στο μεταξύ, σε επτά συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία στην Καλαμάτα μετά τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 53χρονου εικονολήπτη χθες το βράδυ κατά την διάρκεια του σαϊτοπόλεμου, στο χώρο στάθμευσης του Νέδοντα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, έχουν συλληφθεί έξι άτομα, τα οποία είναι μέλη «μπουλουκιού» που συμμετείχε στον σαϊτοπόλεμο και από το οποίο φέρεται να έφυγε η σαΐτα, που κτύπησε τον εικονολήπτη.

Επίσης, συνελήφθη και ένας δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Καλαμάτας, ο οποίος, σύμφωνα με την Αστυνομία, είναι ο υπεύθυνος για την εκδήλωση.

Οι έξι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα, ενώ σε έρευνα που έκανε Αστυνομία σε χώρο που κατασκευάζονται τα υλικά του σαϊτοπόλεμου, βρέθηκαν 69 σαΐτες και κάποια υλικά, τα οποία θα σταλούν στα εργαστήρια της Αστυνομίας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί