Ηράκλειο: Εμπόδιζε την πρόσβαση στην εκκλησία σε άτομο με αναπηρικό καροτσάκι και βγήκε και από πάνω!

Μία εξοργιστική καταγγελία έρχεται στο φως από μία γυναίκα στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε η ίδια στην ομάδα Ηράκλειο Κουασιμόδια Πόλη, λόγω των ημερών του Πάσχα πήρε τον πατέρα της, ο οποίος είναι σε αναπηρικό καροτσάκι και έχει άνοια, και πήγε σε εκκλησία του Ηρακλείου.

Η γυναίκα πήγε να μπει στην εκκλησία από την πόρτα που ήταν για τα αναπηρικά καροτσάκια. Όλα καλά μέχρι εδώ. Στη συνέχεια, ωστόσο, διαπίστωσε ότι μία κυρία είχε βάλει την καρέκλα της και καθότανε στο σημείο. Μάλιστα, η κυρία αντί να σηκωθεί για να περάσει το αναπηρικό καροτσάκι, φώναζε στην καταγγέλλουσα ότι δεν έπρεπε τέτοια μέρα να φέρει τον πατέρα της που αντιμετωπίζει προβλήματα κίνησης στην εκκλησία!

Φαίνεται πως ορισμένοι… “Χριστιανοί” έχουν χάσει κατά πολύ το μήνυμα της αγάπης που φέρνει το Πάσχα.

Δείτε αναλυτικά τί αναφέρε η γυναίκα στην καταγγελία της:

Καλημέρα Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο.Θέλω να πω ενα παράπονο. Χθες ήθελα να πάω στην εκκλησία τον πατέρα μου με αναπηρικό καρότσι και με άνοια μέρα που ήταν να λειτουργηθεί, έστω και ας μην καταλαβαίνει πολλά. Πήγα να μπω από την πόρτα που ήταν για τα αναπηρικά καρότσια. Μία κυρία είχε βάλει την καρέκλα της και καθότανε. Την εμπόδιζα και μου φώναζε “τέτοια μέρα βρήκες να τον φέρεις;”. Άτομα με προβλήματα κίνησης δεν έχουν δικαιώματα, ενοχλούν να μπουν στον οίκο του Θεού;

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί