Στην αγορά του Γαζίου και στις Υπηρεσίες του Δήμου Μαλεβιζίου ο Μενέλαος Μποκέας

Στην αγορά του Γαζίου βρέθηκε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας. Ο ίδιος και οι υποψήφιοι του συνδυασμού του «Το Μαλεβίζι Μπορεί» περπάτησαν, συνομίλησαν και αντάλλαξαν ευχές με δημότες και επιχειρηματίες. Σε δηλώσεις του ο Μενέλαος  Μποκέας ανέφερε:

«Είναι σημαντικό να συναντιέσαι με τους κατοίκους του Μαλεβιζίου σε κάθε γειτονιά και να μπορείς να αφουγκράζεσαι τις πραγματικές τους ανάγκες. Να έχεις προτάσεις για την αλλαγή νοοτροπίας που χρειάζονται. Να βλέπεις στα μάτια τους την ελπίδα και να παίρνεις δύναμη από τη δύναμή τους.

Αυτό κάναμε και σήμερα στο Γάζι. Ξανασυναντηθήκαμε. Μιλήσαμε, όχι για το χθες, αλλά για το αύριο του Μαλεβιζίου. Ανταλλάξαμε ευχές για ένα Μαλεβίζι πιο ανθρώπινο».

Επίσης επισκέφθηκε και το Δημαρχείο Μαλεβιζίου, συνομιλώντας και ανταλλάσσοντας ευχές με αιρετούς και υπαλλήλους. Στη διάρκεια της επίσκεψης ο Μενέλαος Μποκέας είχε, κατόπιν πρωτοβουλίας του, προγραμματισμένη συνάντηση με τους εκπροσώπους του σωματείου εργαζομένων κα. Άννα-Μαρία Γκότζια και κ. Κωνσταντίνο Τζεδάκη.

Σε δηλώσεις του ο Μενέλαος Μποκέας ανέφερε: «Στις υπηρεσίες του Δήμου Μαλεβιζίου, γνωριστήκαμε από κοντά, ανταλλάξαμε ευχές και συζητήσαμε σχετικά με συνθήκες, λειτουργίες και αποτελέσματα. Σημαντικό για την εικόνα ενός Δήμου και τη βελτιστοποίηση της εσωτερικής του λειτουργίας είναι τόσο ο βαθμός ικανοποίησης των στελεχών του, όσο και ο βαθμός εξυπηρέτησης των αναγκών των πολιτών.

Στελέχη του δήμου, με φιλότιμο και όρεξη, υπερβάλλουν τον εαυτό τους. Οι συνθήκες εργασίας, ωστόσο, χρειάζονται αναβάθμιση που να ανταποκρίνεται στον εκσυγχρονισμό. Εκσυγχρονισμό που να ενισχύει, ταυτόχρονα, την αμεσότερη επικοινωνία του συνόλου των υπηρεσιών και της Δημοτικής Αρχής, στο πλαίσιο λειτουργίας  του Δήμου ως οργανισμού.

 Γι’ αυτό οι νέες τεχνολογίες και οι ψηφιοποιημένες υπηρεσίες αποτελούν επένδυση που εξασφαλίζει χρόνο, πόρους, αλλά και ανθρώπινο δυναμικό. Βελτιώνοντας τη συνολική λειτουργία του Δήμου ο πολίτης μπορεί να απολαμβάνει ολοκληρωμένη εμπειρία υπηρεσιών. Κάνοντας  το δήμο μας ανθρωποκεντρικό κάνουμε την κοινωνία μας πιο ανθρώπινη».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί