“Να πέσουν οι κομμουνιστές” – Πυρά από τον ΣΥΡΙΖΑ για το εμφυλιοπολεμικού τύπου ξέσπασμα του Αδ. Γεωργιάδη (Βίντεο)

«Σε ένα ακόμα ακροδεξιό παραλήρημα,  ο Α. Γεωργιάδης μιλά για “μείζων στόχο να πέσουν οι κομμουνιστές που ξεπούλησαν την Ελλάδα” (σ.σ.: δείτε παρακάτω). Ο κ. Γεωργιάδης δεν είναι ένα ακροδεξιό τρολ της ΝΔ, είναι ο αντιπρόεδρός της», τονίζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σε σχόλιό του.

«Το εμφυλιοπολεμικό και διχαστικό κήρυγμα του κ. Γεωργιάδη εκφράζει τον κ. Μητσοτάκη, που τον επέλεξε σε αυτή τη θέση.  Η σημερινή ΝΔ των κ.κ. Μητσοτάκη, Γεωργιάδη, Βορίδη είναι ένα υβρίδιο ακροδεξιάς και ακραίοι νεοφιλελευθερισμού», προσθέτει η Κουμουνδούρου.

Το ακροδεξιό παραλήρημα

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, απαντώντας την Τετάρτη 24/4 σε ερώτηση για τις διεργασίες που γίνονται στα δεξιά της Ν.Δ. από τους πρώην βουλευτές του ΛΑΟΣ που έχουν συμπορευθεί στο παρελθόν και αφού “καμάρωσε” για την Κ.Ο. που είχαν οι κ. Κρανιδιώτης, Βελόπουλος, Γεωργιάδης, Βορίδης, Πλεύρης θέλοντας να προβεί σε ένα ενωτικό κάλεσμα ανέφερε:

«Όταν έχεις κομμουνιστές στην εξουσία οι οποίοι έχουν ξεπουλήσει την Ελλάδα και την ιδεολογία τους για να κρατήσουν την καρέκλα, κάνουν όσα κάνουν, το να συζητάμε αν ο Μητσοτάκης είναι λίγο πιο κεντρώος, ή ο Γεωργιάδης λίγο πιο δεξιός, είναι πολυτέλεια δεν την έχουμε. Μείζων στόχος στη χώρα είναι να πέσουν οι κομμουνιστές».

Όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές αποκαλύπτεται ο πραγματικός στόχος και το αντικομμουνιστικό μένος των ακροδεξιών της ΝΔ: το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι «να πέσουν οι κομμουνιστές» και όχι το συμφέρον της χώρας. Θέλουν να έρθουν πάση θυσία στην εξουσία, θεωρώντας ότι αυτοί είναι οι νόμιμοι ιδιοκτήτες της.

Αξίζει πάντα να θυμόμαστε ότι αυτού του τύπου η…απελευθέρωση της ακραίας πτέρυγας της ΝΔ και τα αντικομμουνιστικά καλέσματα προς την ακροδεξιά, γίνονται κατά τη διάρκεια της ηγεσίας του αυτοπροσδιοριζόμενου ως φιλελεύθερου και κεντρώου Κυρ. Μητσοτάκη.

Το σχετικό σχόλιο του Κ. Ζαχαριάδης μέσω twitter:

Αυγή, altsantiri.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί