Στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού ο δικηγόρος Γ. Αντωνόπουλος

O πρώην δικηγόρος του ΛΑΓΗΕ, ο οποίος έχει προφυλακισθεί λόγω της εμπλοκής του στην υπόθεση της λεγόμενης «μαφίας των φυλακών», νοσηλεύεται στο νοσοκομείο κρατουμένων των φυλακών Κορυδαλλού, καθώς αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Γιώργος Αντωνόπουλος υπεβλήθη ήδη σε ιατρικές εξετάσεις και αναμένονται τα αποτελέσματα.

Να θυμίσουμε πως το απόγευμα της Μ. Δευτέρας, αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι δικηγόροι Αλέξανδρος Λυκουρέζος και Θεόδωρος Παναγόπουλος μετά τη μαραθώνια απολογία τους ενώπιον του ειδικού εφέτη ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση για τη «μαφία των φυλακών».

Οι κατηγορίες σχετίζονται με το σκέλος της έρευνας που αφορά την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του πρώην δικηγόρου του ΛΑΓΗΕ το 2014 , υπόθεση για την οποία καταδικάστηκε σε πρώτο βαθμό ως ηθικός αυτουργός ο επιχειρηματίας Άρης Φλώρος με φυσικούς αυτουργούς μέλη της εγκληματικής οργάνωσης των φυλακών. Στο πλαίσιο της έρευνας συνελήφθη και προφυλακίστηκε και ο πρ. δικηγόρος του ΛΑΓΗΕ, ως μέλος του κυκλώματος.

Οι Αλέξανδρος Λυκουρέζος και Θεόδωρος Παναγόπουλος είχαν εκπροσωπήσει μέχρι και πριν λίγες ημέρες τον Γ. Αντωνόπουλο στην υπόθεση της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί