Κρήτη: Συλλήψεις για κλοπή και βεγγαλικά

Συνελήφθη, 38χρονη κατηγορούμενη για κλοπή, στο Ηράκλειο

Συνελήφθη, σήμερα (23.04.2019) το πρωί στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Άμεσης  Δράσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, 38χρονη Ελληνίδα κατηγορούμενη για κλοπή.

Ειδικότερα, σήμερα (23.04.2019) το πρωί στο Ηράκλειο, η 38χρονη προσπάθησε να αφαίρεσε από κατάστημα είδη ένδυσης, έγινε αντιληπτή και συνελήφθη από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Συνελήφθη 21χρονος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων και ναρκωτικών ουσιών στο Λασίθι

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κροτίδες μικροποσότητα κάνναβης και ζυγαριά ακριβείας

Συνελήφθη, σήμερα (23.04.2019) το μεσημέρι, στον Άγιο Νικόλαο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου ,21χρονος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί βεγγαλικών πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων και ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, για την πρόληψη και καταστολή της παράνομης κατοχής βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων, σήμερα (23.04.2019) το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε έλεγχος από Αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας σε Ι.ΧΕ αυτοκίνητο οδηγούμενο από τον 21χρονο.Κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.200 κροτίδες.

Στην συνέχεια ακλούθησε έρευνα στην οικία του 21χρονου όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν

  • 58 κροτίδες
  • μικροποσότητα κάνναβης και
  • ζυγαριά ακριβείας.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγίου Νικολάου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί  στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί