Κρήτη: Συναγερμός για νέο τροχαίο- Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε βράχο και τούμπαρε (Βίντεο & φωτο)

Τυχερά μέσα στην ατυχία τους ήταν δυο άτομα τα οποία ενεπλάκησαν σε σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε πριν από λίγο στην επαρχιακή οδό Χανίων-Παλαιόχωρας στο ύψος του χωριού Κάλαμος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eparxies.gr, ένα ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δυο τουρίστες με κατεύθυνση προς τα Χανιά και λίγα χιλιόμετρα μετά την Παλαιόχωρα χτύπησαν σε κομμάτια βράχων που βρίσκονται στην άκρη του δρόμου και έχουν πέσει μετά από τις κατολισθήσεις που είχαν σημειωθεί στις τελευταίες κακοκαιρίες που είχαν πλήξει την περιοχή του Σελίνου με αποτέλεσμα το όχημα να ανατραπεί και να σταματήσει τελικά στο απέναντι ρεύμα.

Ευτυχώς οι δυο άνθρωποι που επέβαιναν στο όχημα την γλίτωσαν με μερικές γρατσουνιές, ενώ ήταν επίσης τυχεροί αφού εκείνη τη στιγμή δεν περνούσε από την αντίθετη κατεύθυνση άλλο όχημα.

Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν κλιμάκιο της Πυροσβεστικής από την Κάντανο και περιπολικό της αστυνομίας. Μάλιστα η ΠΥ δεν χρειάστηκε να επιχειρήσει για τον απεγκλωβισμό των δυο ατόμων τα οποία είχαν ήδη εξέλθει από την καμπίνα του οχήματος.

Πάντως να σημειωθεί ότι στο σημείο της κατολίσθησης υπήρχε σήμανση.

Eparxies.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί