Ηλ. Λυγερός: Οραματιζόμαστε έναν Δήμο με αδιαπραγμάτευτες αξίες – Θέλουμε τη συμμετοχή των πολιτών

Στην ΕΡΑ Ηρακλείου μίλησε σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου και επικεφαλής των Ενεργών Πολιτών, κ. Ηλίας Λυγερός.

«Κάθε φορά στις  αυτοδιοικητικές εκλογές θέτουμε και  συζητάμε στο δημόσιο διάλογο τα αυτονόητα», τόνισε ο  επικεφαλής των Ενεργών Πολιτών ,Ηλίας Λυγερός, στην ΕΡΑ Ηρακλείου και πρόσθεσε «Ζητήματα και θέματα που θα έπρεπε να έχουν επιλυθεί εδώ και δεκαετίες επανέρχονται ξανά και ξανά. Δείγμα των  δυσανάλογων λόγων και έργων όσων έχουν διαχειριστεί το Δήμο Ηρακλείου μέχρι σήμερα».

Θέματα όπως  η ύδρευση, το κυκλοφοριακό και όλα όσα συνεπάγονται από τη μη επίλυση του, η ανάπλαση του ιστορικού κέντρου , της Αγίας Τριάδας , όλα τα θέματα της παλιάς πόλης και τα θέματα  καθαριότητας.

Ο Ηλίας Λυγερός και οι Ενεργοί πολίτες έχουν ένα αυτοτελή προγραμματικό λόγο και οραματίζονται έναν Δήμο με αδιαπραγμάτευτες  αξίες. Ένα Δήμο με ολοκληρωμένο σχεδιασμό( και όχι αποσπασματικό όπως γίνεται μέχρι σήμερα) και άμεση υλοποίηση των μελετών και των έργων.

“Θέλουμε τη συμμετοχή των πολιτών τη  συνεργασία τους  και το διάλογο με τα συμβούλια  γειτονιάς , τα δημοτικά διαμερίσματα και τα χωριά.  

Ειδικότερα στις άμεσες προτεραιότητες μας  θα είναι η θέσπιση αντιδημάρχου για την ύπαιθρο και τον αγροτικό τομέα, για την ενδυνάμωση της ενδοχώρας του Δήμου ως τουριστικού και οικοπολιτιστικού  προϊόντος.

Η επόμενη μέρα των εκλογών θα μας βρει στο τιμόνι του Δήμου  με πραγματικές συνθέσεις και προγραμματικές συγκλίσεις” ανέφερε ο κ. Λυγερός.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί