ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης: Έμεινε στο 1-1 ο ΟΦΗ και δεν εκμεταλλεύτηκε την ήττα του ΠΑΣ στην Νέα Σμυρνη

Στο Γεντί Κουλέ υποδέχτηκε σήμερα ο ΟΦΗ τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Superleague.

Ένας αγχωμένος ΟΦΗ προηγήθηκε όμως δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα με αποτέλεσμα να χάσει την ευκαιρία να διώξει κάθε άγχος για την τελευταία αγωνιστική.

Ο ΟΦΗ έμεινε στο 1-1 με τον Αστέρα και δεν εκμεταλλεύτηκε την ήττα του ΠΑΣ στην Νέα Σμυρνη με αποτέλεσμα να θέλει έναν βαθμό στο Περιστέρι για να εξασφαλίσει την θέση του μπαράζ.

Στα πρώτα λεπτά ο ΟΦΗ ήταν νευρικός με αποτέλεσμα ο Αστέρας Τρίπολης να χάνει τεράστια ευκαιρία όταν ο Μαρτίνεζ πήρε την κεφάλια, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Ο Αστέρας συνέχιζε να ήταν καλύτερος όμως κόντρα στην ροή ο Σάσι μετά από κόρνερ του Κοροβέση κέρδισε πέναλτι με τον Βαζ να το εκτελεί και να κάνει 1-0.

Ο κόσμος έδωσε την ώθηση στον κόσμο και λίγα λεπτά αργότερα “άγγιξε” το 2-0 όμως η κεφαλιά του Γιακουμάκη σταμάτησε στο δοκάρι.

Από εκεί και μετά η πίεση ανέβηκε από τον Αστέρα όμως αν εξαιρέσουμε ελάχιστες φάσεις οι Αρκαδιώτες δεν απείλησαν την εστία του Σωτηρίου με αποτέλεσμα το 1-0 να είναι σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Αστέρας ήταν και πάλι καλύτερος στις αρχές χάνοντας μάλιστα και τεράστια ευκαιρία στο 56ο λεπτό με τον Τριανταφυλόπουλο να σουτάρει μέσα από την περιοχή μετά από φάουλ του Τσιλιανίδη και την μπάλα να “γλίφει” το δοκάρι.

Η πίεση έφερε το γκολ για τον Αστέρα στο 58ο λεπτό με τον Τσιλιανίδη να παίρνει την κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Σωτηρίου.

Μετά το γκολ του Αστέρα έχει πέσει ο ρυθμός του παιχνιδιού με τον Αστέρα και πάλι να έχει την κατοχή και να απειλεί την εστία του Σωτηρίου.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και τον ΟΦΗ να προσπαθεί την τελευταία αγωνιστική να παίξει μπαράζ.

Πληροφορίες: gentikoule.gr Φωτογραφίες: Image Services

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί