Ο αποχαιρετισμός στην Κωνσταντίνα που χάθηκε στο τροχαίο- Πένθος σε ΠΑΓΝΗ και Πολυτεχνείο Κρήτης

Την  21χρονη Ηρακλειώτισσα Κωνσταντίνα Δαγαλάκη, φοιτήτρια του Πολυτεχνείου Κρήτης, που χάθηκε χθες τα ξημερώματα στο τροχαίο δυστύχημα λίγο έξω από το Ηράκλειο,αποχαιρέτησαν σήμερα συγγενείς και φίλοι. Η κηδεία της έγινε από τον Ιερό Ναό της Παναγίτσας Μασταμπά και η ταφή στο νέο κοιμητήριο του Ηρακλείου.

Η Κωνσταντίνα βρήκε το θάνατο τα ξημερώματα του Σαββάτου στο τροχαίο που σημειώθηκε στο 3ο χιλιόμετρο του δρόμου Ηρακλείου Μοιρών, ενώ ο οδηγός του οχήματος στο οποίο επέβαινε η άτυχη κοπέλα, νοσηλεύεται τραυματισμένος.

Δείτε:

Ηράκλειο- Νέα τραγωδία στην άσφαλτο τα ξημερώματα: Μια κοπέλα νεκρή σε τροχαίο, τραυματίας νεαρός άνδρας

Ηράκλειο: Θρήνος για την 21χρονη Κωνσταντίνα που χάθηκε τα ξημερώματα στο τροχαίο

Πένθος στο ΠΑΓΝΗ και στο Πολυτεχνείο Κρήτης

Ο θάνατος της Κωνσταντίνας βύθισε στο πένθος το Πολυτεχνείο, όπου σπούδαζε, αλλά και το ΠΑΓΝΗ, όπου εργάζονταν οι γονείς της,

Σε ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου αναφέρονται:

“Ακόμη μια θλιβερή μέρα για το ΠαΓΝΗ, καθώς η 21χρονη κόρη συναδέλφων τραυματίστηκε σε τροχαίο θανάσιμα.

Όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου εκφράζει τη βαθιά οδύνη του για το άδικο και τραγικό γεγονός και συμπαραστέκεται ηθικά στους συνάδελφους Αλέκο Δαγαλάκη και Αναστασία Ουλαπτσιόγλου.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί αύριο (σήμερα) Κυριακή 21.04.2019 και ώρα 11:30 π.μ στην Παναγίτσα στο Μασταμπά.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους συναδέλφους και την οικογένεια τους

Καλό ταξίδι Κωνσταντίνα”

Συγκλονισμένη η πρυτανεία του Πολυτεχνείου Κρήτης για τον χαμό της 21χρονης, που ήταν φοιτήτρια στη Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, αναφέρει σε ανακοίνωσή της:

“Το Πολυτεχνείο Κρήτης για μία ακόμη φορά θρηνεί τον άδικο χαμό ενός νέου ανθρώπου, μέλους της Πολυτεχνικής μας Κοινότητας. Σήμερα, 20 Απριλίου 2019 τα ξημερώματα, η φοιτήτρια της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης (ΜΠΔ) Κωνσταντίνα Δαγαλάκη έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

Ευρισκόμενοι μπροστά στη Μεγάλη Εβδομάδα των Παθών, συμμεριζόμαστε τον πόνο και το μαρτύριο της απώλειας που βιώνει η οικογένεια της Κωνσταντίνας, καθώς και οι συμφοιτητές, καθηγητές, φίλοι και γνωστοί της.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο, Κυριακή των Βαΐων, 21 Απριλίου 2019, στις 11:30πμ, στον Ι. Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μασταμπά στο Ηράκλειο Κρήτης και παρακαλούμε όσα προσφιλή πρόσωπα δύνανται να παραστούν.

Πρέπει όλοι να αναλογιστούμε ότι η οδική παιδεία και ασφάλεια είναι ευθύνη όλων μας ανεξαιρέτως. Ας κάνουμε ο καθένας αυτό που μας αναλογεί για να έχουμε επιτέλους ασφαλείς μετακινήσεις. Στη μνήμη της Κωνσταντίνας”…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί