Φρίκη στην Κύπρο: Ο «Ορέστης» ανέβαζε φωτογραφίες από τα μέρη που πετούσε τα θύματά του

Σοκάρουν τα στοιχεία και οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση δολοφονίας της 38χρονης Marry Rose από τις Φιλιππίνες και της 6χρονης κόρης της από αξιωματικό του Κυπριακού στρατού.

Δείτε: Κύπρος: Ο υπολοχαγός ομολόγησε τη δολοφονία της 38χρονης και της κόρης της

Κύπρος: Ομολογία-σοκ του “Ορέστη” – Δολοφόνησε και 28χρονη γυναίκα

Νωρίτερα ο 35χρονος ομολόγησε πως σκότωσε και την 28χρονη Arian Palanas Lozano από τις Φιλιππίνες το πτώμα της οποίας βρέθηκε το Σάββατο στο Μεταλλείο Μιτσερού.

Σύμφωνα με τα όσα λέχθηκαν στο δικαστήριο, ο 35χρονος φέρεται να παραδέχθηκε σε κατάθεση του ότι τη γνώρισε μέσω συγκεκριμένου διαδικτυακού μέσου γνωριμιών και ενώ έκαναν σεξ, την έπνιξε.

Μάλιστα το επαρχιακό δικαστήριο Λευκωσίας ενέκρινε σήμερα αίτημα της Αστυνομίας για εξαήμερη προσωποκράτηση του 35χρονου υπολοχαγού σε σχέση με την υπόθεση της δολοφονίας της.

Οι 5 φρικιαστικές ομοιότητες των δύο δολοφονιών

Κι ενώ οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται στο φρεάτιο στο Μιτσερό για τον εντοπισμό της άτυχης 6χρονης, σοκάρουν οι ομοιότητες των δύο δολοφονιών.

Όπως αναφέρει το sigmalive.com, το πρώτο κοινό στοιχείο είναι ο τρόπος με τον οποίο ο 35χρονος «ψάρευε» τα θύματά του. Μέσω ενός ιστότοπου διαδικτυακών γνωριμιών, του Badoo ο 35χρονος συνομιλούσε με τα θύματά του. Στην φωτογραφία προφίλ του χρησιμοποιούσε φωτογραφία (κομμένη) ενός άλλου συνάδελφού του ο οποίος ενώ συνελήφθη και παρουσιάστηκε ενώπιον Δικαστηρίου μαζί του, ακολούθως αφέθηκε ελεύθερος μετά από ένα 24ωρο.

Δεύτερο σημείο ομοιότητας είναι ο τρόπος με τον οποίο εντοπίστηκαν τα δυο πτώματα. Και οι δυο γυναίκες εντοπίστηκαν δεμένες.

Τρίτο σημείο ομοιότητας είναι ότι ρίχθηκαν και οι δυο στο φρεάτιο.

Τέταρτο σημείο ομοιότητας είναι ότι και οι δυο γυναίκες εντοπίστηκαν γυμνές.

Πέμπτο σημείο ομοιότητας είναι η καταγωγή των δυο γυναικών, από τις Φιλιππίνες.

Οι καλλιτεχνικές φωτογραφίες

Ο 35χρονος ανέβαζε στο προφίλ που διατηρούσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης …καλλιτεχνικές φωτογραφίες από τις περιοχές που ξεφορτωνόταν τα θύματά του.

Κάποιες εξ αυτών μάλιστα σε ημερομηνίες μετά τη διάπραξη των αδικημάτων, που όπως ακούστηκε ενώπιον του Δικαστηρίου προσδιορίζονται μεταξύ 23.7.2018 και 20.3.2019.

Όπως η φωτογραφία από τη Λίμνη Μεμί όπου η Αστυνομία αναζητούσε τη σορό της 6χρονης Sierra.

Διαμαρτυρία και προσευχές 

Στο μεταξύ, στη Λευκωσία, οικιακές βοηθοί και εργαζόμενες σε άλλους κλάδους από τις Φιλιππίνες και άλλες χώρες πραγματοποίησαν εκδήλωση μνήμης για τις δύο γυναίκες που βρέθηκαν δολοφονημένες στο μεταλλείο Μιτσερό.

Σήμερα, Πάσχα των Καθολικών προσευχήθηκαν στην καθολική εκκλησία της Λευκωσίας και στη συνέχεια έκαναν σιωπηρή εκδήλωση στον δημόσιο κήπο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί