Μαθητικό φεστιβάλ της ΚΝΕ στην πλατεία Ελευθερίας

Το Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο, στις 7μμ, στην πλ. Ελευθερίας, στο Ηράκλειο.
Σε ανακοίνωση της ΚΝΕ αναφέρονται:

Τα Μαθητικά Φεστιβάλ της ΚΝΕ σε όλη τη χώρα βρίσκουν τους μαθητές σε κινητοποιήσεις ενάντια στο Νομοσχέδιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για το Λύκειο και το εξεταστικό όπου κάνουν το λύκειο ακόμα πιο εξοντωτικό.

Η οργή και ο θυμός που νοιώθουν οι μαθητές μπορούν να γίνουν δύναμη κρούσης και ανατροπής όταν συναντηθούν με το ΚΚΕ και την ΚΝΕ. Φέτος οι χιλιάδες μαθητές της Β και Γ λυκείου έχουν ακόμη ένα όπλο στα χέρια τους, την πρώτη τους ψήφο. Τους καλούμε να ψηφίσουν όπως αγωνίζονται! Να δώσουν δύναμη στη δύναμη τους, να ενισχύσουν το ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες που έρχονται.

Με σύνθημα: «Κάψε τα σενάρια και γράψε το δικό σου. Με δυνατό ΚΚΕ κάνε τη διαφορά!» το Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ σήμερα Σάββατο 20 Απρίλη κάνει τη στάση του στο Ηράκλειο.

Απ’ τις 7:30μμ, η Πλ. Ελευθερίας θα γεμίσει με μαθητές όλων των ηλικιών που θα συμμετέχουν σε πλήθος εκδηλώσεων. Το πρόγραμμα θα έχει ως εξής:

7:30μμ Τουρνουά ping pong και σκάκι

8:00μμ Επίδειξη πολεμικών τεχνών

8:30μμ Συζήτηση με μαθητές και καθηγητές με θέμα:

Το σχολείο των αναγκών μας vs το σχολείο που μας εξοντώνει”

θα απευθύνουν χαιρετισμό νέοι υποψήφιοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

9:00μμ Επίδειξη χορού από μαθητές

9:30μμ Hip Hop ενάντια στον πόλεμο και το φασισμό και συναυλία με νεανικά

συγκροτήματα

Στο χώρο θα λειτουργούν διαγωνισμοί σκίτσου και graffiti, στέκι για τους μαθητές των ΕΠΑΛ, δωρεάν escape room, βιβλιοπωλείο και ταβέρνα.

Το Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 21 Απρίλη με τουρνουά ποδοσφαίρου, στις 12:30μμ, στα γήπεδα Μαρτινέγκο. Δήλωση συμμετοχής και κλήρωση των ομάδων θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο στο χώρο του Φεστιβάλ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί