Με τον Δήμαρχο Αρχανών-Αστερουσίων συναντήθηκε ο Ν. Ηγουμενίδης

Ζητήματα της ολοκληρωμένης διαχείρισης των υδατικών πόρων και ειδικά θέματα που αφορούν στην περιοχή του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων τέθηκαν κατά την τελευταία συνάντηση του βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Ηγουμενίδη με τον δήμαρχο Αρχανών-Αστερουσίων κ. Μανώλη Κοκοσάλη.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, ο βουλευτής ενημερώθηκε για την  ολοκληρωμένη προσέγγιση του Δήμου στο τμήμα των υδρευτικών και αρδευτικών έργων της περιοχής, ενώ η συζήτηση επεκτάθηκε και ειδικότερα στη λιμνοδεξαμενή Τεφελίου και στο φράγμα των Δαμανίων.

Επισημαίνεται ότι ο Δήμος Αρχανών-Αστερουσίων, όπως έχει επισημανθεί και σε πρόσφατη αναλυτική ανακοίνωση του Γραφείου του Νίκου Ηγουμενίδη, παρουσιάζει πολύ υψηλό βαθμό απορροφητικότητας από τα προγράμματα του Υπουργείου Εσωτερικών και ειδικά από τον «Φιλόδημο».

Επιπλέον, παρουσία και του προέδρου της τοπικής κοινότητας Τεφελίου κ. Στέφανου Παπαδάκη συζητήθηκε το θέμα του Γυμνασίου Τεφελίου και η ανάγκη συνέχισης της λειτουργίας του, αφού οι εγγραφές μαθητών παρουσιάζουν αυξητική τάση.

Σχετικά με το ζήτημα ανακατασκευής της αίθουσας του παλαιού Δημοτικού Σχολείου Αγίου Βασιλείου Πεδιάδος, από την πλευρά του Δήμου υπήρξαν οι δεσμεύσεις για την υλοποίηση του έργου στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Στη συζήτηση έδωσαν το παρών επίσης ο αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Σεραφειμίδης και ο πολιτικός μηχανικός και επιστημονικός σύμβουλος του Δήμου κ. Βαγγέλης Κουτάντος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί