11 νέοι υποψήφιοι στην παράταξη “Ηράκλειο για όλους”

11 νέοι υποψήφιοι προστέθηκαν στην λίστα υποψηφίων της παράταξης  «Ηράκλειο για όλους», σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου και επικεφαλής της παράταξης, κ. Γιώργος Σισαμάκης.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρεται αναλυτικά:

Σταθερά προσηλωμένη στη δημιουργία ενός νέου, διαφορετικού προοδευτικού αυτοδιοικητικού μετώπου, που τολμά να διεκδικήσει ένα καλύτερο μέλλον για το Δήμο Ηρακλείου και τους κατοίκους του, η παράταξη «Ηράκλειο για όλους» ανακοινώνει τα ονόματα 11 νέων υποψηφίων.

Όπως επισημαίνει ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου Γ. Σισαμάκης,  με αυτούς ολοκληρώνεται πλέον ο βασικός κορμός του ψηφοδελτίου της παράταξης, καθώς συμπληρώνεται ο απαιτούμενος από τον εκλογικό νόμο αριθμός των 49 υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων.

Παράλληλα, τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν τα επιπλέον ονόματα που θα πλαισιώσουν το κεντρικό ψηφοδέλτιο, δίνοντας μεγαλύτερη ώθηση για την νικηφόρα πορεία της παράταξης στις εκλογές του Μαΐου.

«Η μεγάλη δύναμή μας είναι οι άνθρωποι» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Σισαμάκης και τονίζει:
«Οι υποψήφιοι του συνδυασμού μας είναι ενεργοί πολίτες,  έτοιμοι να εργαστούν με όλες τους τις δυνάμεις – μέσα από συλλογικές και δημοκρατικές  διαδικασίες – για την υλοποίηση του προγράμματός μας και την επίτευξη του μεγάλου μας στόχου για ένα Δήμο που αξίζει να ζεις»!

Ο υποψήφιος Δήμαρχος υπογραμμίζει για μια ακόμα φορά ότι η παράταξή του στέλνει το μήνυμα της ενότητας όλων όσων θέλουν να φέρουν την πραγματική αλλαγή στο Ηράκλειο καθώς, όπως τονίζει: «Εκφράζουμε την ανανέωση όχι μόνο ηλικιακά αλλά και πολιτικά και ιδεολογικά. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τη μάχη για να ξεφύγει ο Δήμος από αδιέξοδες λύσεις και αυτή τη μάχη θα την κερδίσουμε».


Οι νέοι υποψήφιοι είναι:

1.Βασαλάκης Στέλιος: Συνταξιούχος Νομικός Σύμβουλος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, συνταξιούχος Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω  του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου.

2.Βασιλάκη Κικάκη Ευγενία: Έμπορος

3.Βλαχάκη Μαρία: Εκπαιδευτικός

4.Ζωγραφάκη Μανιαδή Αυγή: Ψυχίατρος – Επιστημονικά υπεύθυνη σε κέντρα ΑΜΕΑ

5.Καλογιαννάκης Νίκος: Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ 4ης Περιφέρειας Κρήτης – Πρόεδρος Γενικού Συμβουλίου ΠΟΠΕΚΑΒ – Πρόεδρος της Επιτροπής Υγιεινής και Ασφάλειας των εργαζομένων ΕΚΑΒ Κρήτης

6.Μανουσάκη Ειρήνη: Απόφοιτη ΙΕΚ Marketing – Ιδιωτική Υπάλληλος Εστίασης

7.Μηνόπουλος Χρήστος: Επιχειρηματίας

8.Ορφανάκης Μανώλης:  Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Υπολογιστών Ερευνητής στο ΙΤΕ και Υπεύθυνος Δικτύου στη Forthnet

9.Παναγουλοπούλου Μαρία: Οικονομολόγος

10.Σταμπούλος Σταύρος: Ελεύθερος επαγγελματίας – ξυλουργός

11.Τζαγκαράκης Μιχάλης: Συντηρητής έργων τέχνης – Επιχειρηματίας στον τουρισμό

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί