Στη Δαμάστα ο Μενέλαος Μποκέας

Τη Δαμάστα επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας με υποψήφιους του συνδυασμού του «Το Μαλεβίζι Μπορεί». Σε μια ανοιχτή συζήτηση στο χώρο του πολιτιστικού κέντρου συνομίλησε με φορείς και κατοίκους.

Σε δηλώσεις του ο Μενέλαος Μποκέας επεσήμανε: «Στη Δαμάστα κάθε γωνιά είναι σημείο συνάντησης με ένα βαρύ ιστορικό φορτίο. Φορτίο μνήμης και αναφοράς. Οι Δαμαστιανοί, μια μικρή κοινωνία με κοινούς στόχους και κοινά οράματα, έχουν συνδέσει τη ζωή τους με την ανάδειξη της περιοχής. Παράγουν έργο και πολιτισμό γνωστό σε όλο το νησί. Μας υποδέχτηκαν θερμά, αγκαλιάζοντας την πορεία ανοιχτής επικοινωνίας και διαβούλευσης που χαράσσουμε.

Οι κάτοικοι της Δαμάστας, όπως όλοι μας, επιζητούν μια ομαλή καθημερινότητα. Οδοποιία, αγροτικοί οδοί, εγγειοβελτιωτικά, αθλητικές υποδομές. Δυνατότητες σε αγροδιατροφικό τομέα και τουρισμό. Δράσεις αναφοράς του ολοκαυτώματος που να συνδέουν την ιστορία του τόπου  με την προοπτική του. Με επίκαιρο το ζήτημα της χωροθέτησης του Σταθμού Μετατροπής στην Κορακιά.

Μαζί μιλήσαμε για το Δήμο που πρέπει να προβλέπει, να συντονίζει, να χτίζει συμμαχίες, να συμπράττει. Μαζί θα διεκδικήσουμε σοβαρά, υπεύθυνα, συντονισμένα και οργανωμένα, να μη γίνει ο Σταθμός Μετατροπής στη Δαμάστα. Με δυναμικές, ουσιαστικές πρωτοβουλίες και όχι εικονικές φωνές για καλάζνικοφ.

Η νοοτροπία του παρελθόντος έχει πια φτάσει σε αδιέξοδα. Έχουμε υποχρέωση αυτό να αλλάξει». 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί