Χάνουν την ψυχραιμία τους στη ΝΔ… και στοχοποιούν δημοσιογράφους (Βίντεο)

Κάποιοι χάνουν την ψυχραιμία τους στη Ν.Δ. και τα βάζουν με τους δημοσιογράφους υιοθετώντας μια πλήρως αντιδημοκρατική συμπεριφορά. Όταν παίρνουν θέση οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΙ δεν ενοχλούνται… αντιθέτως

Χθες ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. βρέθηκε σε φανερά δύσκολη θέση καθώς έπρεπε να υποστηρίξει τον αρχηγό του κόμματος και την νέα γκάφα με τους καλλιτέχνες που τους αντιμετώπισε τουλάχιστον ως επαίτες με το «λογικό αντίτιμο» που είπε για τα πνευματικά δικαιώματα.

Διαβάστε επίσης:

Δεληβοριάς, Νικολόπουλος και «450+» καλλιτέχνες αδειάζουν τον Μητσοτάκη

Φοίβος Δεληβοριάς: Να αποσυρθεί η εικόνα μου από το σποτ της ΝΔ

Οργισμένη αντίδραση και του Στ. Ξαρχάκου κατά Μητσοτάκη για τα fake: Να κατεβεί άμεσα το σποτ – Μόνο ο Τσίπρας ενδιαφέρθηκε για το θέμα μας

Ενοχλήθηκε ο κ. Χατζηδάκης γιατί η δημοσιογράφος της ΕΡΤ του έθεσε την πλευρά των καλλιτεχνών για να λάβει την απάντηση: “Παίρνετε θέση εσείς; Ποια ατοπήματα έγιναν; Εσείς είστε δημοσιογράφος της ΕΡΤ. Μιλάτε για τον αρχηγό της αντιπολίτευσης και παίρνετε θέση και λέτε ότι έχει κάνει ένα ατόπημα. Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης πέρα από τον θεσμικό του ρόλο έχει και μια διαδρομή. Δεν έχει ανάγκη να δείξει δύο τρεις καλλιτέχνες. Είμαστε μπροστά στις δημοσκοπήσεις”.

Εκτός του ότι ακριβώς αυτό επιδίωξε με το σποτάκι με την εικόνα των καλλιτεχνών για το οποίο αμέσως μετά κατήγγειλαν τη Ν.Δ. Επανήλθε σήμερα μέσω τουίτερ για να δείξει την ενόχλησή του και πάλι για την ΕΡΤ.

Επιβεβαιώνοντας ότι για άλλη μια φορά δεν αντέχει τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων η Ν.Δ. μόνο στα στημένα πάνελ του ΣΚΑΙ μπορεί να σταθεί.

Kατ. Μπρ. – Αυγή

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί