22-24 Απριλίου το 1ο Red Cup

Το 1ο RED CUP , το Πανελλήνιο Πασχαλινό  τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου, θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 22-24 Απριλίου με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης. Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στο Ρέθυμνο, στο Δημοτικό γήπεδο Μισσιρίων καθώς και στο αθλητικό κέντρο RETHYMNO SOCCER CLUB με οργανωτή τον Ολυμπιακό Ρεθύμνου .

Σύμφωνα με τον οργανωτή, «οι αγώνες θα ξεκινούν από το πρωί έως και αργά το απόγευμα Μ. Δευτέρα και Μ. Τρίτη σε μορφή ομίλων , ενώ την Μ. Τετάρτη το πρωί θα γίνουν οι τελικοί και το τουρνουά θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι με τις απονομές στο χώρο του RETHYMNO SOCCER CLUB . Για την κατηγορία Κ 16 θα βραβευτεί ο πρώτος σκόρερ και ο καλύτερος τερματοφύλακας .  Σκοπός της εκδήλωσης να διαδώσει το πνεύμα του αθλητισμού στα παιδιά και το «ευ αγωνίζεσθαι».

Οι ομάδες  που θα λάβουν μέρος είναι: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ρ. , ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΝΙΩΝ , ΣΥΝΚΑ ,  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΡΗΣ ΣΟΥΔΑΣ , ΕΠΙΣΚΟΠΗ , ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΓΕΡΑΝΙΟΥ, ΡΕΘΥΜΝΟ ΠΣ , Α.Ε. ΜΟΙΡΕΣ , ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ , ΑΡΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ , σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες  Κ 16 ,( ΓΕΝΗΘΕΝΝΤΕΣ 2003 – 2004 ), Κ 12 ( ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΕΣ 2007 – 2008 ) , Κ 10 ( ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΕΣ 2009 – 2010 ) .

Το τουρνουά  τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ρέθυμνου  

και της ΕΠΣΡ, ενώ μεγάλος υποστηρικτής είναι  η ANEK SUPERFAST και η coca-cola».

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί