Νέους δημοφιλείς προορισμούς από την Κρήτη “κόβει” η Ryanair

Τρεις ακόμη δημοφιλείς προορισμούς από το αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης» των Χανίων, σταματά να εξυπηρετεί (άγνωστο εάν πρόκειται για μόνιμα ή προσωρινά), η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Ryanair.

Η εταιρεία προς το παρόν τουλάχιστον, στη επίσημη ιστοσελίδα της(www.ryanair.com/gr/el/) δεν έχει βγάλει πρόγραμμα για το κλείσιμο εισιτηρίων σε Ρώμη( Φιουμιτσίνο)-Μπολόνια και Αϊντχόφεν, που κανονικά θα έπρεπε να έχουν ξεκινήσει από την 1η Απριλίου, μαζί με τους υπόλοιπους προορισμούς που εξυπηρετεί η εταιρεία, από το αεροδρόμιο των Χανίων.

Η Ryanair δεν έχει βγάλει ακόμη κάποια επίσημη ανακοίνωση, που να εξηγεί τι συμβαίνει με τους συγκεκριμένους προορισμούς, όποιος όμως θέλει να κλείσει κάποιο ταξίδι προς αυτές τις τρεις πόλεις από το «Δασκαλογιάννης», το μόνο βέβαιο είναι ότι προς το προς τουλάχιστον, δεν έχει αυτή τη δυνατότητα.

Επίσης σύμφωνα με το πρόγραμμα για το κλείσιμο εισιτηρίων, δεν υπάρχουν καθόλου δρομολόγια για Βρέμη, και Γλασκώβη, ενώ οι πτήσεις για Σόφια θα ξεκινήσουν από την 1η Ιουνίου, για Νάπολη την 1η Ιουλίου(όπως έχει ανακοινωθεί) και για Πίζα από την 1η Αυγούστου.

Φέτος σύμφωνα πάντα με το πρόγραμμα πτήσεων που υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας στο διαδίκτυο, όπου οι επισκέπτης μπορεί να κλείσει εισιτήρια, η Ryanair θα πραγματοποιεί δρομολόγια από το αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης» σε 24 συνολικά προορισμούς(μαζί με Θεσσαλονίκη και Πάφο).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί