Καιρός για… παραλία την Μεγάλη Εβδομάδα!

“Από τη Μεγάλη Δευτέρα θα έχουμε αισθητή βελτίωση του καιρού και η Μεγάλη Εβδομάδα θα είναι τελείως διαφορετική”, τονίζει  στο newsit.gr ο μετεωρολόγος, κ. Νίκος Καντερές.

Συγκεκριμένα,Μεγάλη Δευτέρα, Μεγάλη Τρίτη, Μεγάλη Τετάρτη, Μεγάλη Πέμπτη και Μεγάλη Παρασκευή, η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο,θα φτάσει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, θα έχουμε θερμοκρασίες που θα θυμίζουν τέλη Μαΐου. Και, δεδομένου ότι τη Μεγάλη Εβδομάδα συνηθίζεται να έχουμε και τη συννεφιά, την αραιή συννεφιά από τα χαμηλά της βόρειας Αφρικής που δίνει το πένθιμο μέρος των ημερών, από αυτήν θα εξαρτηθεί και η κύμανση της θερμοκρασίας.

Αναμφίβολα, από την Κυριακή των Βαΐων και όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα, έως τη Μεγάλη Παρασκευή, ο καιρός θα παρουσιάσει αισθητή βελτίωση και θα είναι άνετη η έξοδος με οποιοδήποτε μεταφορικό μέσο.

Το ερώτημα είναι τι θα γίνει το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα. Η καλοκαιρία της Μεγάλης Εβδομάδας δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολλές ημέρες. Ο καιρός θα αλλάξει. Τώρα, αν θα προλάβουμε την Κυριακή του Πάσχα να ψήσουμε το αρνί ή όχι, γιατί ο καιρός σίγουρα θα χαλάσει στη συνέχεια, δεν μπορούμε να το πούμε με σιγουριά τώρα, αλλά θα είμαστε πιο ακριβείς σε δυο μέρες.

Newsit.gr

Δείτε ακόμη:

Τί καιρό θα κάνει την Μεγάλη Εβδομάδα στην Κρήτη; – Οι πρώτες εκτιμήσεις

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί