Κρήτη: Σούπερ μάρκετ πέταξε ένα φορτηγό σκουπίδια με ληγμένα τρόφιμα σε ρέμα (Φωτο)

Εξωφρενική ασυνειδησία από άγνωστα άτομα, βλέπει το φως της δημοσιότητας, μετά από καταγγελία του γνωστού Χανιώτη δικηγόρου Ευτύχη Μαυρογένη.

Τι αναφέρει ο κ. Μαυρογένης:

Κάποιοι ασυνείδητοι έριξαν ένα ολόκληρο φορτηγό σκουπίδια από ληγμένα τρόφιμα σούπερ μάρκετ σε ένα χώρο απαράμιλλης ομορφιάς ανάμεσα στα χωριά Ελληνικό Συριλιου και Ζουνακι του Δήμου Πλατανιά..

Ακολούθως έγινε προσπάθεια κάλυψης τους με μια μορφή κοπριάς από χωνεμένα φύλλα ελιάς η έλαιο πυρήνα πλην όμως δεν κατέστη δυνατόν να καλυφθεί το έγκλημα τους.

Τόνοι πλαστικά μπουκάλια γάλατος, κονσέρβες, χυμών, ληγμένα γιαούρτια, και διάφορα άλλα σε πλαστικές συσκευασίες όλα ριγμένα ανεξέλεγκτα. Τον βόλευε να ανατρέψει το φορτηγό του και το έπραξε, χωρίς ίχνος προβληματισμου  και αναστολής.

Ούτε σε 500 χρόνια δεν θα έχουν αποσυντεθεί αυτά.

Οι υπηρεσίες περιβάλλοντος, το Αστυνομικό Τμήμα Βουκολιών, θα πρέπει να ενεργοποιηθουν, ώστε από τις χυδην συσκευασίες να εντοπισθεί το σούπερ μάρκετ που προέρχονται και ακολούθως να εντοπισθεί ο ασυνείδητος μεταφορέας-φορτηγατζής που τα απέρριψε χύδην.

Οι ασυνείδητοι που εγκληματούν κατά του περιβάλλοντος θα πρέπει να βρεθούν οι ίδιοι  και να τα ξανά μαζέψουν από καθιστώντας την φυσική ισορροπία του περιβάλλοντος που είναι ένα ρέμα με αυτοφυή βλάστηση, πνεύμονας για την περιοχή πέραν των διοικητικών και ποινικών ευθυνών που θα πρέπει να τους βαρύνουν.

Σε λίγο τους καλοκαιρινού μήνες από την μυρωδιά που θα εκπέμπεται δεν θα μπορούν τα χωριά Ζουνακι Ελληνικό να ανασάνουν.

Ας βρεθούν και ας τιμωρηθούν. Νόμοι υπάρχουν. Χρειάζεται βούληση για εφαρμογή.

Μαυρογένης Ευτύχης Δικηγόρος.

Zarpanews.gr

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί