Μαύρο πρόβατο για πολλά στελέχη της ΝΔ στο Ηράκλειο ο Αυγενάκης! – Δημόσιες επιθέσεις για τις επιλογές του σε δήμους

Μάλλον δεν περνάει και τις καλύτερες – κομματικά- εποχές του ο βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ και γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής, Λευτέρης Αυγενάκης. Από τη μια οι επιλογές στις οποίες οδήγησε τη ΝΔ στο Ηράκλειο, απορρίπτοντας τον δήμαρχο Βασίλη Λαμπρινό που είχε στηρίξει το κόμμα του το 2014 απλά επειδή δεν τον έλεγχε και οι παλινωδίες της νέας επιλογής (αρχικά Σχοιναράκη και στη συνέχεια τον “θανάσιμο εχθρό” και υποψήφιο του ΚΙΝΑΛ, Γιάννη Κουράκη), αλλά και διάφοροι ψίθυροι για κινήσεις του σε περιφερειακούς δήμους, τον έχουν φέρει πραγματικά σε θέση…μαύρου πρόβατου για τα στελέχη του κόμματος που είναι απέναντί του. Και είναι πολλά αυτά τα στελέχη που με θυμό ακούν τις κινήσεις του τοπικού βουλευτή.

Δείτε:

Στήριξη Αυγενάκη στο ψηφοδέλτιο Κουράκη, μέσω του “ανθρώπου” του, αντιπροέδρου της ΝΟΔΕ Ηρακλείου! (φωτο)

Και επίσημα: Η ΝΔ στηρίζει ως “ανεξάρτητο” υποψήφιο τον Γ. Κουράκη, στον οποίο όμως έχει δώσει χρίσμα η Φώφη!

Πόλεμος στη ΝΔ για τη στήριξη Κουράκη: Οι καταγγελίες Πασπάτη – Μπαντουβά και οι αντιπαραθέσεις! (εικόνες)

Και αναλόγως αντιμετωπίζεται σε κομματικές εκδηλώσεις! Δηλαδή με έντονες διαμαρτυρίες και ξεκαθάρισμα από παλιά στελέχη ότι “το κόμμα δεν του ανήκει”!

Συνέβη τόσο στην πρόσφατη εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη για την περιφέρεια Κρήτης, στο Ηράκλειο (είχε έντονο επεισόδιο με τον περιφερειακό σύμβουλο και νυν υποψήφιο του Β. Λαμπρινού, Γιάννη Δεικτάκη, γιο του πρώην βουλευτή τη ΝΔ), όσο και στο Αρκαλοχώρι, αλλά και σε άλλες περιοχές, που του χρεώνουν ότι τα έχει κάνει μπαχαλο! Μάλιστα στο Αρκαλοχώρι, σύμφωνα με δημοσιεύματα, τον προειδοποίησαν τοπικά στελέχη ότι αν σκεφτεί στήριξη στον σημερινό δήμαρχο Μινώα, Ζαχαρία Καλογεράκη, κι όχι στον νεοδημοκράτη υποψήφιο δήμαρχο, Αριστείδη Μανουρά, τότε… θα έχουν κακά ξεμπερδέματα!

Φανταστείτε να μην του βγουν οι επιλογές!

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί