Στο ΚΕΘΕΑ Αριάδνη ο Ευρ. Κουκιαδάκης

Το ΚΕΘΕΑ Αριάδνη επισκέφτηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου, Ευριπίδης Κουκιαδάκης.

Σε δήλωσή του ανέφερε:

Η σημερινή επίσκεψή μας στο ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ υποδηλώνει το αμέριστο ενδιαφέρον και την έμπρακτη στήριξή μας στο έργο που προσφέρουν κάτω από δραματικές συνθήκες οι εργαζόμενοι στις δομές πρόληψης και απεξάρτησης. Δεσμευόμαστε να στηρίξουμε με ή χωρίς αρμοδιότητες την ολοκλήρωση των δομών απεξάρτησης, τα προγράμματα  ενημέρωσης και πρόληψης, πρωτίστως  δε την επανένταξη των απεξαρτημένων, με την παροχή κινήτρων, την ευαισθητοποίηση της επιχειρηματικής κοινότητας και ειδικά προγράμματα απασχόλησης της αυτοδιοίκησης (δήμων και περιφερειών).  Στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων μας υποδέχθηκαν θερμά ο κος Μιχάλης Σκουλάς υπεύθυνος του κέντρου, η πρόεδρος του συλλόγου οικογένειας του ΚΕΘΕΑ κα Βάσω Μαρή, μέλη του ΔΣ, στελέχη ,και μέλη του προγράμματος.

Άξιο θαυμασμού μεταξύ άλλων  ήταν, η λιακάδα του καθαρού μυαλού των παιδιών που διανύουν μόλις λίγους μήνες του προγράμματός τους και μας έκαναν να συναισθανθούμε τη δύναμη της αλλαγής τους.

Στεκόμαστε πλάι σας και Συν εργαζόμαστε!

Είχα την τιμή να με συνοδεύσουν σ αυτήν την επίσκεψη οι συν εργάτες μου, Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, κα Βασιλακάκη Μαίρη, κα Δαμουλάκη Μαριαλένα, κα Τσακίρη Πηνελόπη, κα Χουστουλάκη Ευαγγελία, κος Γκόγκολος Γιάννης, κος  Νταλαμπέκης Κων/ος και κος Σφακιανάκης Θεόδωρος .

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί