Αλ. Τσίπρας: “Στέλνουμε μήνυμα ενότητας και προοπτικής για τους πολίτες της Αττικής” (Βίντεο)

“Ελάτε να ξεκινήσουμε τον αγώνα για τη νέα νίκη” είναι το κεντρικό σύνθημα της εκδήλωσης της “Δύναμης ζωής” στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με τη Ρένα Δούρου να απευθύνει προσκλητήριο στους πολίτες της Αττικής να τη στηρίξουν προκειμένου “να κλείσουμε οριστικά την πόρτα στο παλιό”, όπως αναμένεται να πει. Χαιρετισμό απευθύνει ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Η εκδήλωση μεταδίδεται live από left.gr:

Τα μηνύματα του Αλ. Τσίπρα:

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας απηύθυνε χαιρετισμό στην παρουσίαση του συνδυασμού «Δύναμη Ζωής» στο κατάμεστο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας: Στέλνουμε μήνυμα ενότητας και προοπτικής για τους πολίτες της Αττικής

Στιγμιότυπο από την είσοδο της Ρένας Δούρου:

Η Ρένα Δούρου θα παρουσιάσει τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους που κατέρχονται με τη “Δύναμη ζωής” για τη νέα εκλογική αναμέτρηση στις 26 Μαΐου.

«Οι πολίτες να κλείσουν τον δρόμο στις δυνάμεις της συντήρησης και της οπισθοδρόμησης»

Κατά την παρουσίαση των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων, η Ρένα Δούρου, αναμένεται να επισημάνει ότι η συνεργασία των παλαιών έμπειρων στελεχών και των νέων συνεργατών από τον προοδευτικό και αυτοδιοικητικό χώρο θα διασφαλίζει τη νίκη.

Αναφερόμενη στο μήνυμα της παράταξης, «Δύναμη Ζωής» «συνεχίζουμε, ελπίζουμε, αποφασίζουμε αθροίζουμε και κερδίζουμε», θα σημειώσει ότι η εκλογική μάχη δεν αφορά στο πρόσωπο της αλλά στο αύριο του τόπου και της χώρας, θα ζητήσει από τους πολίτες «να κλείσουν τον δρόμο στις δυνάμεις της συντήρησης και της οπισθοδρόμησης που εγκατέλειψαν την πόλη και τους κατοίκους της χωρίς υποδομές, χωρίς καμία θωράκιση και κοινωνική μέριμνα στο έλεος του θεού και των μνημονιακών πολιτικών».

Επίσης αναμένεται να αναφερθεί στις θεματικές ενότητες που «αθόρυβα και δυνατά» έχει δρομολογήσει και υλοποιεί η Περιφέρεια και επισημαίνοντας ότι «κράτησε το λόγο της σχετικά με τις προεκλογικές της εξαγγελίες, θα ζητήσει να κριθεί σύμφωνα με αυτήν την αντιστοιχία και θα ζητήσει τη στήριξη του λαού σε αυτόν τον αγώνα για την Αττική, την πρόοδο, τη δημοκρατία».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί