Ηράκλειο: Ο δήμος ξαναφτιάχνει το δρόμο, που είχε “αποκατασταθεί” πριν λίγες εβδομάδες!- Οι κακοτεχνίες έφεραν “πρόστιμα” στον εργολάβο (φωτο)

Μόλις πριν λίγο καιρό ο δήμος Ηρακλείου προχώρησε σε εργασίες για την αποκατάσταση της οδού Ηρακλή, ενός δρόμου που με την παραμικρή βροχή πλημμύριζε.

Δείτε:

Ο δρόμος του Ηρακλείου που καταδικάστηκε να πλημμυρίζει σε κάθε βροχή… (βίντεο)

Το αποτέλεσμα της αποκατάστασης, τουλάχιστο στο επίπεδο του οδοστρώματος, ήταν πραγματικά απαράδεκτο, όπως επισημαίνουν άλλωστε περίοικοι και περαστικοί.

Δείτε: Ηράκλειο: Άφησαν σε αυτήν την κατάσταση τον δρόμο, μετά τις εργασίες! (Φωτο)

Μόλις πριν λίγες ημέρες η ΔΕΥΑΗ, με επιστολή της στο Candiadoc, αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι, ακόμα κι αν οι εργασίες δεν ολοκληρώθηκαν και το έργο δεν παραδόθηκε, υπάρχουν κακοτεχνίες και ήδη έχουν γίνει περικοπές στις αμοιβές του εργολάβου.

Δείτε: Τί απαντά η ΔΕΥΑΗ για την κατάσταση του δρόμου στην οδό Ηρακλή

Έτσι σήμερα, όπως αναφέρει με νέα ανακοίνωση της η ΔΕΥΑΗ, κλείνει και πάλι ο δρόμος για εργασίες. Προφανώς αποκατάστασης των κακοκοτεχνιών.

Η ανακοίνωση της ΔΕΥΑΗ:

Κλειστή λόγω εργασιών  η οδός Ηρακλή

Λόγω εργασιών αποκατάστασης του οδοστρώματος στην οδό Ηρακλή, η ΔΕΥΑΗ ανακοινώνει ότι το τμήμα από την οδό Ματθαιάκη έως την οδό Μπουμπουλίνας θα παραμείνει κατά διαστήματα κλειστό την Παρασκευή 12/04/2019 , από τις 9 το πρωί. έως τις  4 το απόγευμα.

Επισημαίνουμε ότι μετά την υλοποίηση του έργου θα ακολουθήσει οδοστρωσία σε όλο το εύρος του δρόμου από τον Δήμο Ηρακλείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί