Επίσκεψη των “Ενεργών Πολιτών” στον Όμιλο “Ηράκλειο Ο.Α.Α.”

Το σημαντικό ζήτημα της συνέχισης λειτουργίας του Ιστορικού Ομίλου «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. μετά τις εξελίξεις που δρομολογούν οι προγραμματισμένες εργασίες στερέωσης των τειχών, στο σημείο όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του, συζήτησαν σε συνάντηση που είχαν σήμερα ο Επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Ηράκλειο-Ενεργοί Πολίτες», Ηλίας Λυγερός και στελέχη της Κίνησης με το προεδρείο του Ομίλου.

Οι Ενεργοί Πολίτες αποδέχθηκαν την πρόσκληση του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α γι’ αυτή την συνάντηση  θεωρώντας πως σε κάθε περίπτωση οι εργασίες στερέωσης των τειχών πρέπει να γίνουν αλλά ταυτόχρονα να μην τεθεί σε κίνδυνο η λειτουργία του Ομίλου, που τόσα πολλά έχει προσφέρει στο Ηράκλειο προάγοντας την αθλητική παιδεία στους νέους για πάνω από 90 χρόνια.

Ο πρόεδρος του Ομίλου Μιχάλης Δελάκης και τα μέλη του ΔΣ του ενημέρωσαν τον κ Λυγερό και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που τον συνόδευσαν, Γιώργο Βασιλειάδη, Γιάννη Νεονάκη και Μαρία Καλουδιώτη, για τις παρεμβάσεις που προγραμματίζονται στο Ορεκιόνε του Προμαχώνα Σαμπιονάρα και του ευθυγράμμου τμήματος, κατά μήκος της οδού  Μποφώρ, οι οποίες επηρεάζουν τη λειτουργία γηπέδων του Ομίλου.

Τόσο ο κ Λυγερός όσο και τα υπόλοιπα στελέχη των Ενεργών Πολιτών επεσήμαναν πως οι εργασίες στερέωσης στα εμβληματικά τείχη του Ηρακλείου πρέπει να προχωρήσουν, γιατί είναι ένα μνημείο που οφείλουμε να παραδώσουμε ακέραιο στις επόμενες γενιές Ηρακλειωτών, οπότε για να μην υπάρξουν ζητήματα με την λειτουργία των γηπέδων του Ομίλου θα πρέπει να γίνει, κατόπιν μελέτης και δημοπράτησης, έργο μεταφοράς ορισμένων εκ των γηπέδων σε απόσταση ασφαλείας από τα τείχη και τα σημεία των παρεμβάσεων. Το έργο αυτό, τονίστηκε πως  πρέπει να γίνει με τη συνδρομή του Δήμου Ηρακλείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί