Ρωσία: 19 χρόνια φυλακή για τη μητέρα που στραγγάλισε και έκαψε τα παιδιά της (Βίντεο)

Σε 19 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε η Γιελένα Καρίμοβα, γνωστή στη Ρωσία ως«βασίλισσα των καλλυντικών» και του Instagram, η οποία, τον Απρίλιο του 2018 στραγγάλισε και έκαψε τα παιδιά της, αφού πριν τα κέρασε σοκολάτα…

Η 27χρονη καταδικάστηκε για τις στυγερές δολοφονίες της 4χρονης κόρης Χαντίζα και του2χρονου γιου της Σουλεϊμάν.

Από τις κάμερες ασφαλείας και την έρευνα της αστυνομίας προέκυψε, ότι η παιδοκτόνος έβαλε τα παιδιά σε νοικιασμένο αυτοκίνητο και ταξίδεψε προς την πόλη Νίζνι Νόβγκοροντ. Σε κάποιο σημείο της διαδρομής σταμάτησε και στραγγάλισε τα παιδιά. Στην συνέχεια πήγε σε ένα βενζινάδικο, αγόρασε υγρό αναπτήρα, μετέφερε τα πτώματα των παιδιών στο δάσος και τους έβαλε φωτιά.

Φοβούμενη ότι θα εντοπιστεί από κυνηγούς, πήρε τα καμένα σώματα, τα έβαλε στο πορτ παγκάζ και επέστρεψε σπίτι. Την επομένη βρήκε μια αποθήκη δίπλα στον αυτοκινητόδρομο και τουςξαναέβαλε φωτιά. Η πυρκαγιά επεκτάθηκε, κλήθηκε η πυροσβεστική και αφού έσβησε την φωτιά ανακάλυψε τα πτώματα των παιδιών.

Η Καρίμοβα, η οποία μετρά 27.000 συνδρομητές στην online επιχείρηση πώλησης καλλυντικών που λειτουργεί, ομολόγησε την πράξη της, λέγοντας ότι είχε οικονομικά προβλήματα και δεν μπορούσε να τα συντηρήσει, ωστόσο, όπως αποδείχτηκε, ξόδευε μεγάλα ποσά για ενοικιάσεις αυτοκινήτων κάθε μήνα και για διακοπές στο εξωτερικό.

Φίλοι και συγγενείς δήλωσαν σοκαρισμένοι από την πράξη της, λέγοντας ότι αρνούνται να πιστέψουν ότι ήταν ικανή για τέτοια βαρβαρότητα ενώ τα ψυχιατρικά τεστ στα οποία υποβλήθηκε έδειξαν ότι είχε απολύτως σώας τας φρένας…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί