Έγκλημα στο Ελληνικό: Το ΣΑΤΑ ζητά την αφαίρεση της άδειας του ταξιτζή που άφησε αβοήθητη τη γυναίκα

Το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής ζήτησε σήμερα την αποπομπή του οδηγού ταξί που παραδέχτηκε ότι έδιωξε από το αυτοκίνητό του την αιμόφυρτη γυναίκα, η οποία λίγο αργότερα έπεσε νεκρή από τα πυρά του συζύγου της στο Ελληνικό.

Δείτε:  Ελλάδα: Συναγερμός για σοβαρό επεισόδιο- Αντιπτέραρχος πυροβόλησε τη γυναίκα του και αυτοπυροβολήθηκε

Νεκρός ο αντιπτέραρχος που πυροβόλησε τη σύντροφό του και μετά αυτοπυροβολήθηκε

Συγκλονίζει η οικογενειακή τραγωδία: Κατέληξε και η σύντροφος του αντιπτέραρχου

Χθες, στις 12 το μεσημέρι, ένας απόστρατος αντιπτέραρχος πυροβόλησε τη σύζυγο του και στη συνέχεια ανέβηκε στο διαμέρισμα του, έστρεψε το όπλο προς τον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε.   Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε πως είδε τη γυναίκα «μέσα στα αίματα, αλλά σίγουρα ζωντανή». Η γυναίκα, τραυματισμένη και αιμόφυρτη προσπάθησε να μπει σε ένα ταξί. Ο ταξιτζής ο οποίος βρισκόταν την στιγμή των πυροβολισμών κοντά για να παραλάβει άλλον πελάτη μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες.

Ο αυτοκινητιστής δήλωσε μπροστά στις κάμερες ότι ζήτησε από τη 50χρονη γυναίκα που είχε πυροβοληθεί να βγει από το όχημά του.   Ανέφερε πως η τραυματισμένη γυναίκα μπήκε μέσα στο ταξί του προσπαθώντας να γλιτώσει. «Με σκότωσε, με σκότωσε», είπε στον οδηγό, ο οποίος της ζήτησε να βγει από το αυτοκίνητό του.

«Το περιστατικό που συνέβη χθες στο Ελληνικό με το θάνατο δύο ανθρώπων μπροστά στα μάτια ενός αυτοκινητιστή ταξί, είναι ενδεικτικό της απάθειας και της ασέβειας με την οποία αντιμετωπίζει ένας άνθρωπος τον διπλανό του», σημειώνει το ΣΑΤΑ που ζητά από το αρμόδιο υπουργείο να αναστείλει την άδεια του συγκεκριμένου οδηγού.

«Το ΣΑΤΑ καταδικάζει την συμπεριφορά του οδηγού ταξί και την χαρακτηρίζει όχι απλά αντιεπαγγελματική αλλά και απάνθρωπη. Ακόμη κι αν είχε προγραμματισμένη μεταφορά, όφειλε ως άνθρωπος, να βοηθήσει έναν συνάνθρωπό του που είχε ανάγκη. Σαν διοίκηση, το ελάχιστο που εισηγούμαστε είναι η αφαίρεση της ειδικής του άδειας από το Υπουργείο Μεταφορών και η αποπομπή του από τον κλάδο μας».

Σύμφωνα με μαρτυρία, το ζευγάρι είχε έντονη λογομαχία και ο ηλικιωμένος άνδρας έβγαλε όπλο και πυροβόλησε τη σύντροφό του, έξω από την πόρτα του σπιτιού τους. Κατά την ίδια μαρτυρία, στη συνέχεια μπήκε στην αυλή και πυροβόλησε. Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο της Βούλας όπου κατέληξαν μετά από λίγο.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί