Αυτοψία στις εργασίες της Αρχιεπισκόπου Ευγενίου

Συνεχίζονται οι εργασίες διάνοιξης στην οδό Αρχιεπισκόπου Ευγενίου, στο πλαίσιο της εφαρμογής του σχεδίου πόλης της περιοχής.  

Επί της ουσίας πρόκειται για μια ολοκληρωμένη παρέμβαση, η οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει ασφαλτόστρωση του δρόμου με σύγχρονο, αντιολισθητικό ασφαλτοτάπητα, κατασκευή πεζοδρομίων, ενώ τοποθετούνται και σχάρες ομβρίων.

Αυτοψία στο σημείο πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης 19 Μαρτίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Γιάννη Αναστασάκη.

Ο Δήμαρχος έμεινε ικανοποιημένος από την πρόοδο των εργασιών και δήλωσε σχετικά: «Η συγκεκριμένη διάνοιξη ουσιαστικά αποτελεί πλήρη  ανάπλαση της Αρχιεπισκόπου Ευγενίου με τρόπο που επιλύει βασικά προβλήματα της οδού και αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Συνεχίζουμε με ουσιαστικά έργα να βελτιώνουμε την καθημερινότητα των δημοτών, τόσο στο κέντρο, όσο και στην περιφέρεια του Δήμου».

Η διάνοιξη της Αρχιεπισκόπου Ευγενίου υλοποιείται με ίδιους πόρους του Δήμου Ηρακλείου, στο πλαίσιο ευρύτερης εργολαβίας για διανοίξεις, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί