Συνεχίζει τις ασφαλτοστρώσεις ο Δήμος Ηρακλείου – Σε ποιους δρόμους ξεκινούν εργασίες

Με μια μεγάλη εργολαβία που βρίσκεται σε εξέλιξη και με δικά του συνεργεία  ο Δήμος Ηρακλείου προσπαθεί καθημερινά να αντιμετωπίσει το μείζον πρόβλημα της κακής ποιότητας του οδικού δικτύου, το οποίο επιδεινώθηκε από την φετινή κακοκαιρία.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τα αιτήματα που έχουν δεχθεί μέσα στο 2019 οι αρμόδιες υπηρεσίες για αποκατάσταση του οδοστρώματος είναι ήδη περισσότερα από όσα ήταν ολόκληρο το 2018.

Παρ’ όλα αυτά η ανταπόκριση του Δήμου είναι ικανοποιητική, όπως είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός στην αυτοψία την οποία πραγματοποίησε την Τρίτη 19 Μαρτίου, σε περιοχές όπου γίνονται αυτή την στιγμή ασφαλτοστρώσεις.

Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Γιάννη Αναστασάκη ότι από τα 929 αιτήματα που έχουν υποβληθεί το πρώτο δίμηνο του 2019, έχουν ήδη  ολοκληρωθεί από την Τεχνική Υπηρεσία τα 604, ενώ άλλα 136 ολοκλήρωσε η ΔΕΥΑΗ.

Όπως δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος: « To πρόβλημα με το οδικό δίκτυο του Ηρακλείου είναι μεγάλο και χρόνιο. Φέτος επιδεινώθηκε με τις βροχές, ωστόσο θεωρώ ότι η καλή δουλειά που κάνουν οι αρμόδιες υπηρεσίες έχει αρχίζει να φαίνεται. Μάλιστα, πέρα από την εργολαβία που εξελίσσεται, και είναι η μεγαλύτερη που έχει γίνει  ποτέ στον Δήμο για ασφαλτοστρώσεις, καθώς και την προσπάθεια που καταβάλλουν τα δικά μας συνεργεία, τους επόμενους μήνες θα ξεκινήσουν εργασίες σε κομμάτι της Λεωφόρου Κνωσσού, στην Λεωφόρο 62 Μαρτύρων, στην Λεωφόρο Ικάρου και στο Παλαιό Εθνικό Δίκτυο εντός οικισμών, στο πλαίσιο της Διαβαθμιδικής που έχουμε συνάψει με την Περιφέρεια Κρήτης.

Ευχαριστούμε τους δημότες για την βοήθεια που μας παρέχουν με την ενημέρωσή τους και τους ζητάμε να συνεχίσουν έτσι».

Υπενθυμίζουμε ότι οι δημότες μπορούν να ενημερώνουν τον Δήμο για τις λακκούβες:

  • Μέσω της εφαρμογή για κινητές συσκευές «Δημότης Ηρακλείου»
  • Μέσω της σελίδας facebook του Δήμου  – https://www.facebook.com/heraklion.gr/
  • Τηλεφωνικά στο 2813409409  και 2813409847.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί